46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Nolaupītā 7 mēnešus vecā bērniņa tēvs – es viņu nenolaupīju! Mātei prātā tikai pjankas un guļankas

Фото: Facebook
Vakar Ludzā tika nozagts 7 mēnešus vecs bērns – tā vēstīja bērniņa mammas publicētā ziņa Facebook. Mamma arī paziņoja, ka dēlu ir nozadzis tēvs un visa Latvija centās palīdzēt atrast gan tēvu, gan mazo. Pateicoties cilvēku atsaucībai – bērniņa tēvs ir atradies un nācis klajā ar negaidītu paziņojumu.
Bērna tēvs ieraudzījis internetā publicēto informāciju vērsies pie tomstv.lv, lai publicētu arī savu viedokli par notikušo.
 
Sveiki!
 
Esmu bērna tēvs un es viņu nenolaupīju!
Es neslēpjos ar bērnu un visi dienesti, ieskaitot policiju un bāriņtiesu zin manu atrašanās vietu.
 
Bērnu man neļāva apraudzīt vairāk kā mēnesi, ar vienu izņēmumu, Jaunajā gadā.
 
Bērnu paņēmu pie sevis, jo, atbraucot uz Ludzu, sastapu savu sievu piedzērušos uz ielas salā, un ar bērnu ratiņos, kurš nebija pienācīgi apģērbts.
 
Lai ko arī neteiktu viņas draudzenes un radinieki, un lai kā arī viņu neaizstāvētu, un viņi viņu aizstāvēs, jo draudzenēm viņa visu nestāsta, jo stāsta tikai savu pusi, bet radinieki aizstāvēs tikai tādēļ, ka ir radinieki…
 
Es visiem to jau pateicu un uzrakstīšu to šeit.
 
Es nepieļaušu, ka mans dēls mētājas pa visādiem dzīvokļiem, visu laiku redz svešus onkuļus un piedzērušos mammu!
 
Es vienmēr centos, lai mans dēls izaugtu laimīgā ģimenē um katru dienu redzētu mammu un tēti. Bet mana bērna mammai dzīvē izrādījās pavisam citas vērtības. Viņai pjankas un guļankas izrādījās svarīgākas. Gribu piebilst vēl to, ka dzemdības pieņēmu es, un ja ne es, tad iespējams viņi nebūtu idzīvojuši. Ja kāds grib palīdzēt ar kaut ko, tad paskaidrojiet viņai vienu vienkāršu lietu, nav vērts speciāli dalīties ar citiem-runāt par mājas strīdiem un vispār par savu ģimenes dzīvi.
 
Atcerieties, jo mazāk jūs runāsiet par savām problēmām ģimenē, jo stiprāka un stabilāka tā būs. Strīds tā ir atbrīvošanās no negatīvās enerģijas, kura uzkrājusies komunikācijas procesā.
 
latvija.tomstv.lv  
Foto

Комментарии (0-3/3)
... 21.01.2016 23:39
Ai da bezjēdzīgi ar tam babam strīdieties vng visi bus tas b... puse un neko tu te diemžēl nepadarīsi, ne pirmais ne pēdējais kā saka...
Ilze 22.01.2016 11:04
Pilnīgi piekrītu par ģimenes lietu stāstīšanu apkārtējiem :((((
hmm 22.01.2016 20:53
nu ja godigi tad nu virietis izdarija nepareizi vnk panemot bernu, logiski ka jebkura mate uztrauksies. vajadzeja vinam uzreiz visu risinat caur tiesu ja jau nelava tikties, nevis ta vnk nemt un panemt, ka var 7 menesus vecu berninu atstat bez mammas uz ilgu laiku!!!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"