46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Ietriecas automašīnā un aizbēg; meklē aculieciniekus (foto)

Фото: Facebook
 Rēzekniete meklē aculieciniekus avārijai, kas  notika 30. janvāra naktī  Rēzeknē, Lubānas un Atbrīvošanas ielas krustojuma stāvvietā. 
"Palīdziet lūdzu atrast glēvuli, kurš ietriecās mašīnā un aizbrauca prom. Varbūt, kāds ir redzējis kaut ko, kāds aculiecinieks notikušajai situācijai? Tas notika 30. janvārī apmēram no pl.12.00 līdz 22.00  šajā laika posmā, bet pēc kaimiņa teiktā tas notika pēc pl. 20.30.

Stāvvieta atrodas netālu no Klondaikas, pie veterinārās klīnikas, pie Lubānas un Atbrīvošanas alejas krustojuma (pēc skrāpējuma varētu būt pelēka vai melna/ tumša automašīna. Var secināt, ka ietriecās vadītāja pusē, iespējams, kāds ar aizmuguri mēgināja izbraukt no stāvvietas. Lūdzu Jūsu palīdzību, jo šādu glēvuļu dēļ, mazie ne uz dārziņu, ne uz skolu nevar tik, savukārt vecāki uz darbu. Ja ir kāds ko redzējis raksties privāti. Iepriekš pateicos par jebkādu ziņu."- raksta Velta Usačeva. 

 
lat.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
Velta 01.02.2016 14:40
Jesle ktota,ctota videl,slishal pro etot sluchaj,ocenj proshu pomoch.Ocenj blagodarna vsem,kto uze pomogajet,neozidala,cto stoljka dobrih ljudej jestj Spasibo.
Velta 01.02.2016 17:09
Na dannij moment razreshenija v dume dobilisj na prostmotr video,i uze jestj podazrevajmije.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"