46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Pārsūdzēs spriedumu krimināllietā par jaunietes slepkavību Rēzeknē

Фото: DELFI
Prokurore gatavojas iesniegt apelācijas protestu saistībā ar Rēzeknes tiesas spriedumu krimināllietā par 1993.gadā dzimušās Viktorijas Višņakovas slepkavību Rēzeknē pagājušā gada janvārī, aģentūra LETA noskaidroja Latgales tiesas apgabala prokuratūrā.
Šādi prokurore plāno rīkoties, jo uzskata, ka arī ceturtais lietā apsūdzētais - 1992.gadā dzimušais Aleksandrs Ksenzovs, kurš faktiski bija apsūdzēts slepkavības organizēšanā, bet kuru tiesa atzina par nevainīgu un attaisnoja, tomēr būtu saucams pie atbildības.

Iepriekš prokurore aģentūrai LETA pauda pārliecību, ka lietā ir savākts pietiekami daudz pierādījumu, ka viens no apsūdzētajiem bijis uzkūdītājs, bet trīs - slepkavības izpildītāji un ka viņa spēs pierādīt apsūdzētajiem izvirzīto apsūdzību.
 
Prokurore aģentūrai LETA pauda pārliecību, ka apelācijas sūdzību saistībā ar Rēzeknes tiesa spriedumu iesniegs arī cietušās vecāki.
 
Jau vēstīts, ka par Višņakovas slepkavību trim apsūdzētajiem Rēzeknes tiesa šodien piespriedusi 10 līdz 16 gadu cietumsodu, bet ceturto apsūdzēto attaisnoja.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"