46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Latgalē nedēļas nogalē notikušas piecas avārijas; ir cietušie

Фото: Publicitātes foto
Latgalē nedēļas nogalē uz ceļiem reģistrēti pieci satiksmes negadījumi. Lielākajā daļā gadījumu autovadītāji nespēja novaldīt savu spēkratu, vēsta Valsts policija.
Balvos 25.septembrī ap pulksten 10:20 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Mercedes Benz pa Brīvības ielu, nedeva ceļu 1967.gadā dzimušai gājējai, kura šķērsoja ielu pa gājēju pāreju. Gājēja tika nogādāta uz slimnīcu.

25.septembrī ap pulksten 14:13 Daugavpils novada Līksnas pagastā 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Fiat Marea pa autoceļu A-14, krustojumā ar autoceļu A-6 neievēroja ceļa zīmes “Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā notika sadursme ar pa galveno ceļu A-6 braucošu automašīnu Hyundai H1, kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis. Pēc medicīniskās palīdzības vērsās automašīnas Hyundai vadītājs.

26.septembrī ap pulksten 03:00 Viļānu novada Sokolku pagastā automašīnas Volvo V40 vadītājs, braucot pa autoceļu Viļāni – Tiskādi, netika galā ar automašīnas vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā transportlīdzeklis apgāzās. Ar smagiem miesas bojājumiem uz medicīnisko iestādi tika nogādāts automašīnas Volvo pasažieris, 1987.gadā dzimis vīrietis, savukārt, automašīnas vadītājs pēc ceļu satiksmes negadījuma no notikuma vietas aizbēga. Policijā notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu notikuma apstākļus un transportlīdzekļa vadītāju.
 
26.septembrī ap pulksten 17:40 Ciblas novada Līdumnieku pagastā 1979.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnas Chrysler Voyager pa ceļu Briģi – Krivanda – Cibla - Seļekova, netika galā ar automašīnas vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā transportlīdzeklis apgāzās. Automašīnas vadītājs tika nogādāts uz medicīnisko iestādi.
27.septembrī ap pulksten 16:50 Daugavpils novada Līksnas pagastā autoceļa A-6 209.kilometrā 1984.gadā dzimusi automašīnas Opel Vectra vadītāja netika galā ar spēkrata vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas. Uz medicīnisko iestādi tika nogādāta automašīnas vadītāja, kā arī viens no pasažieriem, 2008.gadā dzimis zēns.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"