46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Kārsavas novadā aiztur 15 nelegālos imigrantus no Vjetnamas

Фото: DELFI
Naktī no 26. uz 27.septembri Kārsavas novadā aizturēti 15 valsts robežu nelikumīgi šķērsojuši Vjetnamas pilsoņi un divi personu pārvietotāji, abi Latvijas pilsoņi, ziņo Valsts robežsardzē.
Veicot robežas apsekošanu, Goliševas pagastā apmēram 500 metrus no valsts robežas, robežsargi konstatēja kādu automašīnu "Renault" un aizturēja tajā esošos 15 Vjetnamas pilsoņus.
 
Robežsargi, iesaistot papildspēkus, nekavējoties uzsāka likumpārkāpēja - automašīnas vadītāja meklēšanu. Pāris stundas vēlāk netālu no notikuma vietas iespējamais likumpārkāpējs (Latvijas pilsonis) tika aizturēts, savukārt uz ceļa Luņoki – Sopki uz aizdomu pamata par personu nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai tika apturēta vēl viena automašīna - "Mazda 626" un aizturēts tās vadītājs – otrs Latvijas pilsonis.
 
Par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu un par liela personu skaita nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai uzsākti kriminālprocesi. Vjetnamas pilsoņi izmitināti Aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centrā "Daugavpils", savukārt abi Latvijas pilsoņi ievietot Valsts policijas Īslaicīgas aizturēšanas vietā.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"