46.lv
Sestdiena, 2024. g. 27. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle/ Мартин, Остап
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Latgalē policija nedēļas laikā likvidē divas marihuānas audzētavas (foto)

Фото: Valsts policija
24.septembrī VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas, realizējot operatīvo informāciju, Vārkavas novada Vārkavas pagastā meža masīvā, konstatēja narkotisko vielu saturošo augu nelikumīgu audzētavu. 
Ierīkotajās siltumnīcās likumsargi atrada un izņēma 11 marihuānas augu stādus, kā arī jau gatavo produkciju, proti, aptuveni 1227 gramus kaltētas marihuānas. Turpat likumsargi atrada un aizturēja arī pašu “dārznieku”, 1988.gadā dzimušu vīrieti, kurš, lai pieskatītu un regulāri varētu rūpēties par saviem augiem, bija speciāli iegādājies arī dārza mājiņu – treileri. 

Sakarā ar minēto atradumu policijā ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.panta otrās daļas. 

Jāpiebilst, ka par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu lielos apmēros soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Savukārt, 28.septembrī Ludzas novada Ņukšu pagastā tika atrasti un izņemti 5 marihuānas augu stādi. Policijā uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.
 
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"