46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

„Rēzeknes pilsētas ERUDĪTS- 2016”

22.10.2015
2015. gada 21. oktobrī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs”  pulcējās Rēzeknes pilsētas vispārizglītojošo un profesionālo mācību iestāžu vidusskolēni, lai piedalītos pirmajā  atklāšanas sezonas spēlē „Erudīts - 2016”, kas šogadir veltīta Eiropas Savienības 28 dalībvalstīm. Pirmā spēle bija veltīta Vācijai, Austrijai, Grieķijai, Īrijai un Čehijai. Konkurss tiek rīkot ar mērķi, lai veicinātu vidusskolēnu zināšanas par Eiropas Savienību, rosinātu skolēnus uz aktīvu līdzdalību sabiedriskajos procesos kā arī, lai attīstītu prasmi diskutēt, pamatot un aizstāvēt savu viedokli, darboties grupā un pieņemt kopīgus lēmumus. Pasākuma muzikālajā pauzē uzstājās Rēzeknes katoļu vidusskolas komanda ar savu priekšnesumu, kas izpelnījās vētrainus aplausus. 
Spēlē šoreiz tika pārstāvētas 10 Rēzeknes pilsētas vispārizglītojošās un profesionālās mācību iestādes. 1.spēles uzvarētāji ir Rēzeknes valstspoļu ģimnāzija, kas  šinī spēlē ieguva 1. vietu ar 29 punktiem, otro vietu ieguva Rēzeknes Katoļu vidusskola, iegūstot 28 punktus un 3. vietu ieguva Rēzeknes 1. valsts ģimnāzija ar 25 punktiem. 

2.spēle „Rēzeknes pilsētas ERUDĪTS - 2016”, kas būs veltīts tādām Eiropas Savienības valstīm kā: Francija, Anglija, Portugāle, Somija, Igaunija, Rumānijanorisināsies 2015. gada 25. novembrī ARPC „Zeimuļs” telpās.
Uz tikšanos 25. novembrī ARPC „Zeimuļs”!
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"