46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Izraisa autoavāriju un aizbēg no notikuma vietas

Фото: DELFI
26.oktobrī ap 7:20 Daugavpils novada Naujenes pagastā, 18.novembra ielā 1968.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas VW vadību, kā rezultātā iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar pretī braucošo Mazda, kuru vadīja 1977.gadā dzimusī sieviete. Negadījumā cieta Mazda vadītāja un tās 1996.gadā dzimusī pasažiere.
26.oktobrī ap 9:20 Rēzeknē, Latgales un Atbrīvošanas ielu krustojumā kāds nenoskaidrots vadītājs izraisīja sadursmi ar automašīnām BMW un Iveco un, neziņojot par notikušo policijai, aizbrauca no notikuma vietas. Notikušā rezultātā tika bojātas automašīnas, bet 1987.gadā dzimis BMW vadītājs guva traumas. Pēc kāda laika policijai izdevās noskaidrot negadījuma izraisītāju, 1995.gadā dzimušu vīrieti. Savu rīcību jauns vīrietis paskaidroja ar to, ka pēc notikušā negadījuma apjuka un nobijās, jo viņam nav braukšanas tiesību, tāpēc viņš atstāja notikuma vietu. Šobrīd jaunietis ir saukts pie administratīvās atbildības, proti, sodīts gan par braukšanu bez vadītāja tiesībām, gan par notikuma vietas atstāšanu. 

28.oktobrī ap pulksten 9:30 Daugavpilī, Kauņas –Tautas ielu krustojumā 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu VW-1, nepalaida pa galveno ielu braucošo VW-2. Sadursmes rezultātā traumas guva VW-1 pasažiere, 1979.gadā dzimusī sieviete. 

Divas stundas vēlāk ceļu satiksmes negadījums notika Rēzeknē, Zemnieku-Kr.Valdemāra ielu krustojumā, kur 1944.gadā dzimis VW vadītājs nedeva ceļu pa galveno ielu braucošajai automašīnai BMW. Sadursmes rezultātā cieta VW vadītājs un viņa 1941.gadā dzimusī pasažiere. Abi nogādāti medicīnas iestādē. 

Šodien naktī, 29.oktobrī ap 2:20, Kārsavas novada Mežvidu pagastā avarēja automašīna BMW, kuras vadītājs nesavaldīja spēkratu, kā rezultātā nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No notikuma vietas uz slimnīcu tika nogādāts 1991.gadā dzimis vīrietis, kurš visticamāk vadīja minēto transportlīdzekli. Negadījuma apstākļu noskaidrošanas gaitā vadītājam tiks pārbaudīts arī alkohola lietošanas fakts.
 
Šorīt negadījums notika arī Daugavpilī, kad ap pulksten 8:30 Saules – Teātra ielu krustojumā 1980.gadā dzimusī sieviete, braucot ar automašīnu VW Golf, nepalaida pa galveno ielu braucošo VW Passat, kas trieciena rezultātā iebrauca ceļa malā stāvošajā Nissan. Negadījumā miesas bojājumus guva 1993.gadā dzimusī VW Passat pasažiere. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"