46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknē no automašīnas salona nozog 124 eiro

Фото: Publicitātes foto
Rēzeknes iecirkņa notikumu pārskats (no 26.jūnija līdz 30.jūnijam ieskaitot), informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.
Naktī no 25. uz 26.jūniju Rēzeknē kādai automašīnai VW, izsitot durvju loga stiklu, no tās salona tika izdarīta naudas maka ar naudu un dokumentiem zādzība. Īpašniekam tika nodarīts materiālais zaudējums ap 124 eiro.

Līdzīgs gadījums Rēzeknē tika reģistrēts arī naktī no 28. uz 29.jūniju, kad no automašīnas Audi tika nozagta automagnetola un video reģistrators.

Par abiem zādzības faktiem policijā uzsākti kriminālprocesi un notiek izmeklēšana. Policija atgādina par drošības noteikumiem un aicina autoīpašniekus neatstāt vērtīgas mantas transportlīdzekļa salona redzamajās vietās. Visdrošāk neatstāt tās autosalonā vispār . 
 
 
26.jūnijā Rēzeknes policijā saņemts iesniegums no kāda vīrieša par to, ka no viņam piederošā dzīvokļa balkona, kas atrodas otrajā stāvā, nozagti divi velosipēdi. Nodarītā materiāla zaudējuma apmērs sastāda vairākus simtus eiro.Par zādzību uzsākts kriminālprocess. 
 
 
26.jūnijā saņemta informācija par zādzību, kas izdarīta Rēzeknes novada Silmalas pagastā meža masīvā, kur no kāda treilera tika nozagta hidrauliska eļļa, dažāda veida smērvielas un degviela. Uzsākta kriminālprocesa ietvaros policija pārbauda aizdomās turamo personu loku. 
 
 
27.jūnija agri no rīta saņemta informācija par automašīnas Audi zādzību no kāda daudzīvokļu nama pagalma Rēzeknē. Tika uzsākts kriminālprocess, automašīna atrasta. Policija skaidro personas, kuras ir iesaistītas minētajā noziegumā. 
 
 
28.jūnijā saņemta informācija par ikonas zādzību no kādas neapdzīvotas mājas Rēzeknes novada Silmalas pagastā. Noskaidrots, ka garnadži iekļuva mājā, uzlaužot durvis. Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana.
 
 
30.jūnijā Rēzeknes novada Maltas pagastā, Maltas kultūras namam tika izsisti trīs logu stikli. Par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu uzsākts kriminālprocess. Policija pārbauda aizdomās turamo personu loku. 
 
 
30.jūnija policijā saņemts iesniegums par sabiedriskā transporta pieturvietas sasisto stiklu Rēzeknē, Zemnieku ielā. Par minēto faktu tika uzsākts kriminālprocess. 
 
 
Laika posmā no 28.jūnija līdz 30.jūnijam tika apzagts kāds dzīvoklis Rēzeknē, Maskavas ielā. Visticamāk, garnadžu uzmanību piesaistīja pirmā stāva dzīvokļa nepievērts logs (vēdināšanas režīmā). Iekļūstot iekšā caur logu tika izdarīta elektroinstrumentu zādzība. 
 
Policija daudzkārt atgādināja un aicināja dzīvokļu īpašniekus, īpaši tos, kuru dzīvokļi atrodas pirmajā stāvā, aizejot no mājām neatstāt atvērtus logus. 
 
 
30.jūnijā Rēzeknē tika apzagta kāda garāža. Pielāgot atslēgu, ļaundari piekļuva iekštelpā un nozaga dažādas mantas un vērtīgus makšķerēšanas piederumus. Policija uzsāka kriminālprocesu un veic izmeklēšanu.
 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"