46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknes apkārtnē notikušas vairākas avārijas

Фото: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē Rēzeknes apkārtnē notikušas vairākas avārijas, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.
Piektdien, 3.jūlijā, Rēzeknes novada Sakstagala pagastā notika vieglās automašīnas "Volvo", kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis, un traktora sadursme. Dažādas nopietnas traumas guva vieglās auto vadītājs un bija nogādāts slimnīcā.
 
Sestdien, 4.jūlijā, Rēzeknē, P.Brieža un Raiņa ielu krustojumā notika automašīnu "VW", kuru vadīja 1949.gadā dzimusī sieviete, un "Citroen", kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis, sadursme. Pēc sadursme automašīna "VW" pēc inerces iebrauca stāvošajā automašīnā "VW Caddy". Pēc notikušā medicīniskā palīdzība bija nepieciešama "VW" pasažierēm – 1950. un 1949.gadā dzimušajām sievietēm. 
 
Tajā pat dienā Rēzeknes novadā reģistrēts vēl viens negadījums, kad Ozolaines pagastā notika automašīnu "Citroen" un "Audi" sadursme. Negadījumā cietā automašīnas "Citroen" 1956.gadā dzimis vadītājs un viņa 1998.gadā dzimis pasažieris. 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"