46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Kārsavas novadā autovadītājs izraisa avāriju un aizbēg

Фото: Publicitātes foto
12.jūlijā Kārsavas novada Kārsavā, Šosejas un Malnavas ielu krustojumā, notika trīs spēkratu sadursme, informē Valsts policijas pārstāve Dace Gutmane.
Audi Coupe vadītājs, kurš pēc ceļu satiksmes negadījuma aizbēga no notikuma vietas, neievēroja ceļa zīmes “Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu Opel, kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis. Minēto automašīnu sadursmes rezultātā automašīna Opel mainīja braukšanas trajektoriju un sadūrās ar automašīnu Ford Transit, kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Medicīniskā palīdzība tika sniegta automašīnas Opel vadītājam un pasažierim, 2005.gadā dzimušam zēnam, kā arī automašīnas Ford Transit vadītājam un diviem tās pasažieriem 1990. un 1982.gadā dzimušiem vīriešiem.

12.jūlijā Viļakas novada Medņevas pagastā 2001.gadā dzimis pusaudzis, vadot mopēdu Vonjan, neievēroja drošu braukšanas distanci, kā rezultātā sadūrās ar priekšā braucošu mopēdu Baotian, kuru vadīja 2000.gadā dzimis pusaudzis. Pēc medicīniskās palīdzības vērsās mopēda Vonjan vadītājs.

11.jūlijā Dagdas novada Dagdā, Daugavpils ielā, 1993.gadā dzimis vīrietis, vadot mopēdu Yiying, uzbrauca stāvošai automašīnai Mazda. Medicīniskā palīdzība tika sniegta mopēda vadītājam un pasažierei 2000.gadā dzimušai pusaudzei.
 
11.jūlijā Daugavpils novada Naujenes pagastā uz autoceļa Stropi-Krauja, 5.km, 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Audi A6, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar pretim braucošu automašīnu Škoda Octavia, kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta automašīnas Audi A6 vadītājs.
 

lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"