46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Meklē aculieciniekus: Saskrāpē auto un aizbēg no notikuma vietas

Фото: Aculiecinieka foto
Visai nepatīkamu situāciju ir piedzīvojis kads rēzeknietis, kurš 4. augustā, atstājot savu auto stāvvietā pie ARPC "Zeimuļs" konstatēja faktu, ka  ap pulksten 12:22 sudraba krāsas pasažieru mikroautobss VW Caravelle/Transporter/Multivan (ražošanas gads no 2005-2008) saskrāpēja auto un aizlaidās no notikuma vietas. 
Sociālo tīklu lietotāji ir sašutusi par šādu uzvedību.Vadītājs ir gara auguma vīrietis, ir pieejams arī video ieraksts, tapēc  rēzeknietis aicina pieteikties pašam un godīgi atzīties. 
 
"Tiek meklēti aculiecinieki vai kādu, kurš zin vadītāju personīgi un varētu mums padalīties ar viņa kontaktiem - finansiālu atlīdzību garantējam (kuru pēc tam segs pats vainīgais vadītājs, ja vien vēl arvien vēlas turpmākos 3 gadus pārvietoties ar auto nevis ar sabiedrisko transportu, kā arī segs mūsu automašīnas remonta izmaksas)."-raksta sociālo tīklu lietotājs.
 
Rēzeknietis uzsver: " ja kāds vēlas aizstāvēt savu paziņu, daraugu vai radinieku - iesaku padomāt par to, ka tas varēja būt arī jūsu auto un tad, kad pie viņa meklēšanas pēc video ķersies Policija - tas viss beigsies daudz bēdīgāk."


 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Ansis 06.08.2015 19:48
Video studijā,mums jāzin varonis
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"