46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Krāslavā uzieta jaudīga alkohola ražotne

Фото: Valsts policija
Krāslavas iecirkņa policijas darbinieki atklāja nelikumīgā alkohola ražotni, kas bija ierīkota kādā angārā Krāslavas pilsētā. 
Aizvadītas nedēļas nogalē, veicot operatīvus pasākumus cīņā pret nelikumīga alkohola apriti, policijas darbinieki veica kāda angāru telpu pārbaudi Krāslavā. Pārbaudes rezultātā minētajā vietā tika konstatēta nelikumīga alkoholisko dzērienu izgatavošana un glabāšana lielā apmērā.

Pavisam tika izņemti 2 625 litri pašizgatavota alkohola, t.i. 625 litri gatavās produkcijas (kandžas) un 2 000 litri brāgas, kā arī alkohola ražošanai nepieciešamās izejvielas un iekārtas (cukurs, raugs, apjomīgi tecināšanas aparāti utt.). Izmeklēšanas ietvaros policija skaidro ar minēto likumpārkāpumu saistītās personas. 

Izmeklēšana turpinās pēc Krimināllikuma 2212.panta 2.daļas “Par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu (ražošanu), glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta lielā apmērā vai ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās”. Par šādu likumpārkāpumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai piespiedu darbu, vai naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"