46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknes policija aizturēja zagli ar pieredzi

Фото: apollo.lv
Rēzeknes policijas darbinieki, veicot izmeklēšanu par dažādām zādzībām uzsāktajos kriminālprocess, noskaidroja iespējams vainīgu personu.
Jūnija mēnesī Rēzeknē tika reģistrēti dažādi zādzību un mantu bojāšanas gadījumi. Piemēram, kādam dzīvoklim pirmajā stāvā, kurā ļaundaris mēģināja iekļūt, tika izsists loga stikls un bojātas durvis. Līdzīgs gadījums reģistrēts nedaudz agrāk, kad, izsitot loga stiklu un iekļūstot iekšā, no skaistumkopšanas salona tika nozagtas dažādas mantas. Tāpat arī līdzīgā veidā Rēzeknē bija reģistrēta iekļūšana kādas bankas iekštelpās un kādai automašīnas izsists loga stikls.

Policijas darbinieki, veicot izmeklēšanu un pārbaudot aizdomās turamo personu loku, noskaidroja un aizturēja kādu 1973.gadā dzimušu vīrieti, kurš tika turēts aizdomās par minēto noziegumu izdarīšanu. Jāpiebilst, ka aizturētais burtiski šī gada pavasarī atbrīvojās no ieslodzījuma vietas, kur izcieta sodu par līdzīga rakstura noziegumiem (t.sk. arī par skaistumsalona apzagšanu tur pat Rēzeknē). Daļa zagtu mantu tika atrasta, tajā skaitā arī liels daudzums pildspalvu ar apzagtas bankas simboliku.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"