46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos cieta pieci cilvēki

Фото: diena.lv
Aizvadītas nedēļas nogalē, no 12.decembra līdz 14.decembrim ieskaitot, VP Latgales reģiona pārvaldē reģistrēti 26 dažādi ceļu satiksmes negadījumi. Trijos no tiem cieta pieci cilvēki, informē Anastasija Laizāne, VP Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore.
 
12.decembrī ap 21:15 Rēzeknes novada Feimaņu pagastā 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu VW, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī ar ūdeni. Vadītājs guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

13.decembrī ap 22:55 Rēzeknē notika divu automašīnu sadursme. 1992.gadā dzimis automašīnas Audi 100 vadītājs, veicot apdzīšanas manevru, izraisīja sadursmi ar apdzenamo Audi A6, kura pēc sadursme uzbrauca apgaismes stabam. Negadījumā cieta Audi A6 pasažieris, 1995.gadā dzimis vīrietis, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē medicīniskās palīdzības sniegšanai.
 
14.decembrī Ludzas novada Nirzas pagastā notikušajā negadījumā cieta trīs cilvēki. Negadījums notika ap 7:20 no rīta, kad 1994.gadā dzimis vadītājs, braucot ar automašīnu Audi, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ netika galā ar vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca grāvī un apgāzās. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti trīs pasažieri – pats vadītājs, 1993.gadā dzimis vīrietis un 1988.gadā dzimusī sieviete. 
 
Policija skaidro notikušo negadījumu iemeslus un apstākļus.
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"