46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Tuvojas skolotāju diena

Фото: publicitātes foto
Katru gadu oktobra pirmajā nedēļā Latvijas skolās tiek svinēta Skolotāju diena, lai pateiktos par godprātīgu un profesionālu darbu ikvienam pedagogam, kas ar savām zināšanām, pieredzi, aizrautību, radošām idejām dalās ar bērniem un skolēniem, sniedz ieguldījumu viņu izaugsmē, informē Rēzeknes pilsētas izglītības pārvaldes metodiķe Vita Mežore.
Ar Rēzeknes pilsētas domes atbalstu arī mūsu pilsētas skolotājiem šogad ir paredzēti svētku pasākumi un aktivitātes, kas sāksies jau 27. septembrī.
 
Otrdien, 27. septembrī, plkst. 18.00 Latgales vēstniecībā GORS uz svētku nedēļas ieskaņas koncertu “Akustisko ģitāru trio AG 3” ir aicināti Rēzeknes pilsētas pirmsskolas, vispārizglītojošo, profesionālo, interešu un sporta izglītības iestāžu pedagogi un darbinieki. Skolotājus tuvojošajos svētkos sveiks Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvaldes vadītājs Arnolds Drelings un ar savu sniegumu priecēs Latvijā pazīstamākie un izcilākie vairāku paaudžu ģitāristi – Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš.
 
Trešdien, 28.septembrī, boulinga centrā "Joker" Rēzeknes pilsētas pirmsskolas, vispārizglītojošo un interešu izglītības iestāžu skolotāju komandas sacentīsies boulinga sacensībās.
 
Ceturtdien, 29.septembrī, skolotāji ir aicināti piedalīties, gūt jaunas idejas un ierosmes darbam radošajās darbnīcās “Nāc un dari!”, kuras piedāvā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” un Rēzeknes tehnikums.
 
Sirsnīgi sveicam visus Rēzeknes pilsētas izglītības iestāžu pedagogus profesionālajos svētkos un aicinām piedalīties  Skolotāju dienai veltītajos pasākumos!
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"