46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Izmaiņas Rēzeknes sabiedriskā transporta kustības shēmā

Фото: rezekne.lv
Daudzi jautājumi, kurus rēzeknieši apspriež ar domes vadību tikšanās reizēs, tiek izskatīti un iespēju robežās risināti. Tā, atsaucoties uz rēzekniešu lūgumu, tiek ieviestas izmaiņas “Rēzeknes satiksme” autobusu reisa Nr. 15 maršruta “Centrs – Blaumaņa iela – Rītausma” kustības shēmā.
No 26. jūnija plkst. 8.55 no pieturas ”Blaumaņa iela” autobuss kursēs, iebraucot pieturā “Vipinga”, un aties no Vipingas plkst. 9.25. Atiešanas laiks no pieturas “Rītausma” mainās no plkst. 9.30 uz plkst. 9.50. Virzienā “Vipinga – Rītausma” autobuss nepiestās pieturā “Autoosta uc”, bet piestās pieturā “Ezers nc”. Plkst. 20.00 no pieturas” Rītausmas” autobuss kursēs caur Vipingu ar atiešanas laiku plkst. 20.25 no Vipingas uz Blaumaņa ielu.
 
Pēdējais autobusa Nr.15 reiss no pieturas “Blaumaņa iela” aties plkst. 20.55 un no Rītausmas plkst. 21.30. Tātad, turpmāk tas būs par 20 minūtēm vēlāk, nekā iepriekš. Pārējie reisi paliek bez izmaiņām.
 
Turklāt SIA “Rēzeknes satiksme” informē, ka tie Rēzeknes iedzīvotāji, kuriem braucot maršrutā Nr. 5 no pieturas “Atpūta” nepieciešams nokļūt uz Blaumaņa ielu, kā arī no pieturas “Blaumaņa iela” līdz pieturai “Atpūta”, var izmantot pieturu “SuperNetto”, lai pārsēstos uz autobusiem, kuriem gala punkts ir attiecīgi “Blaumaņa iela” vai “Atpūta”.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"