46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Dr. Korsaks: „Man vajadzīgs restarts”

Фото: 46.lv
Darbu SIA „Rēzeknes slimnīca” pārtraucis dr. Jāzeps Korsaks. Dakteris, pēc vairāk nekā 35 darba gadiem slimnīcā, no kuriem 24 gadi pavadīti galvenā ārsta amatā, nu dod iespēju pierādīt sevi jauniem speciālistiem.
Šī vēsts, šķiet, ir pārsteigums ne tikai pilsētas iedzīvotājiem, bet arī daktera darba kolēģiem, kas raksturo dr. Korsaku, kā atsaucīgu un vienmēr gatavu palīdzēt. „Šobrīd es saku milzīgu paldies saviem kolēģiem – administrācijai, ārstiem, medicīnas māsām, māsu palīgiem un citiem slimnīcas darbiniekiem, par to laiku, kas tika pavadīts kopā, lai izpildītu augstāko ārsta misiju – glābtu cilvēku dzīvības un atgrieztu mūsu pacientiem pašu dārgāko – veselību,” atskatoties uz slimnīcā nostrādāto laiku, saka Korsaks. Dakteris uzsver, ka galvenā ārsta amatā nevarētu pavadīt tik ilgu laiku, ja nebūtu lieliskas komandas, ar kuru sapratās no pusvārda. „Viens nav karotājs, un arī es bez slimnīcas kolektīva nevarētu iesākt neko. Paldies, kolēģi par kopā pavadīto laiku! Šobrīd varu droši apgalvot, ka turpināšu iesākto darbu pilsētnieku un pilsētas attīstības labā kā Rēzeknes pilsētas deputāts,” ar sev raksturīgo možumu teic Korsaks. 
 
SIA „Rēzeknes slimnīca” nu jau bijušais galvenais ārsts teic, ka lēmums par aiziešanu no SIA „Rēzeknes slimnīca” pieņemts, jo pienācis laiks, ko mainīt: „Man šobrīd nepieciešams restarts, gan lai izvērtētu paveikto, gan lai vairāk veltītu laiku pilsētnieku interešu pārstāvēšanai domē. ”
 
www.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
Alise 06.09.2017 12:50
Paldies un lai veicas!
IRISA 06.09.2017 20:59
Nu nevarēja dakteris ilgstoši strādāt 2 nestrādājošo valdes loce
kļu vietā-beidzot jāsaprot, ka jāveido komanda-un ne jau pēc padevības pilsētas mēram principa
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"