46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sociālā akcija personām ar funkcionāliem traucējumiem

Фото: rezekne.lv
No 11. marta līdz 10. maijam Rēzeknes pilsētas domes pārvalde “Sociālais dienests” izsludina akciju, kuras laikā Rēzeknes pilsētas pašvaldībā deklarētām personām ar funkcionāliem traucējumiem, kurām ir noteikta 1. un 2. invaliditātes grupa, ir tiesības pieteikties uz mājokļa vides pielāgošanu. Šogad šim pasākumam ir ieplānoti 8000,00 eiro.
2018. gadā Sociālās akcijas „Mājokļa vides pielāgošana personām ar kustību traucējumiem” ietvaros tika saņemti 22 Rēzeknes pilsētas pašvaldībā deklarētu personu ar funkcionāliem traucējumiem iesniegumi.

Akcijas dalībnieku mājokļos tika ierīkoti rokturi, uzstādītas margas kāpņu telpā, kā arī pagarinātas jau esošās margas, ierīkots panduss gar mājas sienu, nobrauktuves, atjaunoti, kā arī ierīkoti jauni celiņi, pielāgoti sanitārie mezgli. Vairākiem akcijas dalībniekiem tika veikta dažādu tehnisko palīglīdzekļu iegāde (vannas dēļi un rolators, tualetes poda paaugstinājums).

Iesniegumus ar lūgumu veikt mājokļa vides pielāgošanu personām ar funkcionāliem traucējumiem lūdzam iesniegt pārvaldes „Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļā, 107. kabinetā, Zemnieku iela 16A.

Plašāku informāciju varat saņemt, uzzvanot Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītājai Inesei Niperei pa tālruni 26639222.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"