46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Informācija Rēzeknieša kartes īpašniekiem

Фото: rezekne.lv

Pamatojoties uz Rēzeknes pilsētas domes 06.02.2017. saistošajiem noteikumiem Nr.5 “Par braukšanas maksas atvieglojumiem Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā” ar Rēzeknieša karti (“Rēzeknes pilsētas iedzīvotāja karti”) ir tiesības bez maksas braukt Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā visa kalendārā gada laikā personām, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Rēzeknes pilsētas administratīvajā teritorijā un kuru mēneša vidējie ienākumi pēdējos 12 mēnešos nepārsniedz 90% no Centrālās statistikas pārvaldes oficiālajā statistikas paziņojumā publicētā valstī strādājošo pagājušā gada mēneša vidējās darba samaksas apmēra (bruto).

2019. gada 1. martā Centrālās statistikas pārvalde (CSP) publicēja statistikas datus par 2018. gadu, kas liecina ka, 2018. gadā mēneša vidējā bruto darba samaksa valstī par pilnas slodzes darbu bija 1004 eiro. Tāpēc, ja persona vēlas noformēt Rēzeknieša karti un izmantot pakalpojumu “bezmaksas braukšana Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā” kā persona, kuras “ienākumi nepārsniedz 90% no vidējas darba samaksas valstī”, vidējā ienākumu summa 12 mēnešos nedrīkst pārsniegt 903,60 eiro.

Izziņu par sociālajām iemaksām var pieprasīt un bez maksas saņemt Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Rēzeknes reģionālajā nodaļā, Viļānu ielā 8, Rēzeknē, LV4601, vai arī portālā www.latvija.lv. Atgādinām, ka pati Rēzeknieša karte, ja tā jau ir noformēta, nav jāmaina – pamatojoties uz Jūsu iesniegumu un Izziņu par sociālajām iemaksām, tiek mainīta tikai informācija uz kartes.

 

www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"