46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sāksies Ezera un Brīvības ielu rekonstrukcija

Фото: rezekne.lv

Ceturtdien, 14. martā, Rēzeknes pilsētas dome noslēdza līgumu ar SIA “Ceļi un Tilti” par Brīvības un Ezera ielu posmu pārbūvi, kas tiks īstenota projekta “Atbalsts komercdarbības attīstībai, izveidojot Kovšu ezera parka darbībai nepieciešamo publisko infrastruktūru” ietvaros.

Projekta mērķis ir Kovšu ezeram piegulošās teritorijas revitalizācija, reģenerējot degradēto teritoriju, nodrošinot videi draudzīgu un vides ilgtspēju veicinošu teritoriālo izaugsmi un jaunu darba vietu radīšanu, savukārt līgumā noteiktais realizācijas termiņš ir 10 mēneši kopš būvdarbu uzsākšanas.

Projekta galvenās darbības ir Brīvības ielas posma un Ezera ielas posma rekonstrukcija, ūdensapgādes un sadzīves kanalizācijas tīklu izbūve rekonstruējamajos Brīvības ielas un Ezera ielas posmos, kā arī Kovšu ezera parka būvniecība.

Projektā plānoto darbību rezultātā tiks radītas 15 jaunas darba vietas, piesaistītas papildus nefinanšu investīcijas 2 500 000 eiro apmērā un par 21,5 ha samazinātas degradētās teritorijas.


Kopējais projekta īstenošanas ilgums ir no 2019. gada aprīļa līdz 2020. gada decembrim.

 

www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Daba 22.03.2019 22:15
Purvs, kas piekļaujas Kovšu ezeram tiks revitalizēts??? Rezultāts būs graujošs, jo purvi ir ar ļoti jūtīgu ekosistēmu, rezultāts būs smirdoša teritorija.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"