46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Ieteikumi iedzīvotājiem pirms gaidāmās ģimenes ārstu protesta akcijas

Фото: publicitātes foto
Ņemot vērā Latvijas ģimenes ārstu asociācijas pieteikto protesta akciju no pirmdienas, 3.jūlija plkst.12:00, Rēzeknes un tuvāko novadu iedzīvotāji nepieciešamības gadījumā varēs vērsties pie dežūrārstiem, zvanīt pa ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni, bet kritiskos gadījumos saukt Neatliekamo medicīnisko palīdzību, informē Laura Sondore-Strode, SIA „Rēzeknes slimnīca” Sabiedrisko attiecību speciāliste.
 
Ģimenes ārstu dalība plānotajā streikā ir brīva izvēle un ne visi plāno piedalīties, tādēļ  aicinām iedzīvotājus jau laikus sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai noskaidrotu par pacientu pieņemšanu no 3.jūlija plkst.12:00, kā arī pārliecināties par nepieciešamo medikamentu (recepšu medikamenti) pietiekamību pirms plānotā streika.  
 
Informējam, ka pirmdien, 3.jūlijā SIA „Rēzeknes slimnīca” Ambulatorajā daļā 108.kabinetā no plkst.12:00 līdz 15:00 pacientus pieņems dežūrārste dr. Dzintra Novikova, savukārt no plkst.15:00 līdz 19:00 113. kabinetā pacientus pieņems dežūrārste dr. Marija Putra.
 
Savukārt medicīniskus padomus vienkāršu saslimšanu gadījumos iedzīvotāji var saņemt, zvanot uz Nacionālā veselības dienesta Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001, bet Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi var izsaukt, zvanot pa tālruni 113.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
rēzeknietis 12.07.2017 19:39
iesaku šiem ģimenes ārstiem noņemt algu , nevis pielikt, lai no sākuma maina attieksmi pret cilvēkiem, jāpieliek alga ātrajai palīdzībai , pārējiem jāatņem....
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"