46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Izsludināts video darbu konkurss “Patiesi dzīvs Rēzeknē”

Фото: pasākuma afiša
Rēzeknes Tūrisma attīstības centrs izsludina video darbu konkursu “Patiesi dzīvs Rēzeknē” ar mērķi attēlot Rēzeknes pilsētvides unikalitāti, kā arī lietas, kas simbolizē pilsētas identitāti, tādā veidā paplašinot interesi par pilsētu arī ārpus tās robežām un popularizējot Rēzekni kā tūrisma galamērķi. Darbus aicinām iesniegt līdz 10. augustam.
Rēzeknes pilsēta ir atpazīstama kā Latgales sirds – vieta, kur mājo kultūra, māksla un mūzika. Tas ir reģiona izglītības centrs, kur savienojas mūsdienīgais ar tradicionālo. Tomēr arī Rēzeknei ir mainīgs raksturs un neatklātas šķautnes. Video darbu konkurss “Patiesi dzīvs Rēzeknē” ir aicinājums parādīt savu redzējumu un atklāt, cik dažāda var būt pilsēta, cik pievilcīgas ir gan tās galvenās ielas un nozīmīgākie objekti, gan neatklātie Rēzeknes upes līkloči un svešām acīm noslēptie vecpilsētas pagalmi.
 
Piedalīties tiek aicināti visa vecuma dalībnieki, kas darbojas video jomā un ir gatavi parādīt savu radošumu un prasmes plašākai publikai. Darbus iespējams iesniegt līdz 10.08.2017., sūtot video uz e-pastu tacrezekne@gmail.com ar norādi “Patiesi dzīvs Rēzeknē” vai datu nesējā klātienē Rēzeknes Tūrisma attīstības centra telpās Krasta ielā 31, Rēzeknē. Iesniedzot darbu, jānorāda vārds, uzvārds, vecums, kontakttālruņa numurs un e-pasta adrese (ja iesniedzēji ir vairāki, jānorāda informācija par katru no tiem).
 
Konkurss neparedz ierobežojumus dalībnieku radošajām izpausmēm, tomēr, veidojot iesniedzamos video darbus, ir jāņem vērā tehniskie kvalitātes kritēriji, ar kuriem dalībnieki ir aicināti iepazīties konkursa nolikumā (skat. pielikumu).
 
Esiet klātesoši Rēzeknes svētkos, festivālos un arī ikdienā! Fiksējiet pilsētas iedzīvotājus, kā arī viesus, kas ierauga Rēzekni pirmo reizi! Atklājiet Latgales sirds raksturu un unikalitāti!
 
Uzvarētāju paziņošana V starptautiskā īsfilmu kinofestivāla “Open Place” norises laikā no 2017. gada 16. līdz 20. augustam.
 
Kopējais balvu fonds 400 EUR.
 
Papildus informācija: tic@rezekne.lv, +371 26332249
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"