46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Ievēlēti Rēzeknes pilsētas domes deputāti

Фото: publicitātes foto
Izskanējušas Latvijas pašvaldību vēlēšanas un šodien jau ir zināmi arī rezultāti. Rēzeknes pilsētas domes sastāvā notikušas visai nelielas izmaiņas – mainās tikai divi deputāti.
Šā gada vēlēšanu rezultātā domes krēslus atbrīvos pašreizējais deputāts Raimonds Arbidāns (partija “Vienoti Latvijai”), kurš šogad nebalotējās atkārtoti, un 2013. gadā ievēlētais no politiskās partijas “Alternative” Vjačeslavs Dubovskis, kurš šogad pārstāvēja Latvijas Reģionu Apvienību, partiju “Latvijas attīstībai” un politisko partiju “Alternative” sarakstu, bet nepārsniedza nepieciešamo 5% robežu.
 
Šogad Rēzeknes pilsētas domes vēlēšanās piedalījās 50,59% no Rēzeknes balsstiesīgajiem iedzīvotājiem (iepriekšējās vēlēšanās – 47,47%). Rezultātā vislielāko vēlētāju atbalstu ieguva sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa” un esošais mērs Aleksandrs Bartaševičs, kā arī deputāti Lidija Ostapceva, Vladimirs Bogdanovs, Aleksandrs Irišins, Aleksejs Stecs, Jānis Krišāns, Andrejs Rešetņikovs, Igors Sergejevs, kā arī šogad pirmoreiz tika ievēlēta domē ARPC “Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm, Rēzeknes māmiņu kluba dibinātāja un vadītāja Olga Strode.
 
Divas deputātu vietas Rēzeknes domē ieguva Latgales partijas, Nacionālās apvienības „Visu Latvijai!” – „Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”, partijas “VIENOTĪBA” pārstāvji Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas rektors, profesors Edmunds Teirumnieks un SIA “Rēzeknes slimnīca” ārsts narkologs Jāzeps Korsaks, kuri arī atkārtoti ieguvuši rēzekniešu atbalstu.
 
Nākamos četrus gadus turpinās darbu Rēzeknes pilsētas domē partijas “Vienota Rēzekne” pārstāvis, uzņēmējs Igors Lucijanovs, savukārt no jaunievēlētajiem deputātiem domē uzsāks darbu Zaļo un Zemnieku savienības līderis, biedrības “Latvijas Darba devēju konfederācija” Latgales reģionālais koordinators un SIA “Dzieti” valdes priekšsēdētājs Juris Guntis Vjakse – kādreizējais Rēzeknes pilsētas domes deputāts un domes priekšsēdētājs.
 
Novēlēsim jaunajam domes sastāvam veiksmīgu un auglīgu darbu un gaidīsim pozitīvus, pilsētai un tās iedzīvotājiem labvēlīgus lēmumus.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"