46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes slimnīcā viesojas medicīnas studenti

Фото: publicitātes foto
Sestdien, 29. aprīlī 20 Rīgas Stradiņa universitātes un Latvijas Universitātes medicīnas fakultāšu studenti apmeklēja Rēzeknes slimnīcu, lai tuvāk iepazītu reģionālās slimnīcas sniegtās iespējas jauno studentu piesaistē.
Vizītes laikā studenti iepazinās ar Rēzeknes slimnīcas sniegtajām priekšrocībām, novērtēja renovētās telpas un moderno aprīkojumu, kā arī uzzināja par karjeras iespējām un priekšrocībām jaunajiem speciālistiem.
 
SIA „Rēzeknes slimnīca” veselības aprūpes vadītājs Jāzeps Korsaks augstu novērtē šādu studentu interesi par darbu reģionā: „Mums ir nepieciešami jauni speciālisti, lai jau pārskatāmā nākotnē pilnvērtīgi spētu nodrošināt augsta līmeņa veselības aprūpi Rēzeknes un tuvāko novadu iedzīvotājiem.”

Korsaks, studentus iepazīstinot ar slimnīcas sniegtajām iespējām veselības aprūpē, jaunajos speciālistos novēroja neviltotu interesi un nereti pat izbrīnu par plašajām diagnostikas iespējām un ievērojamo veselības aprūpes pakalpojumu klāstu, ko ik dienas nodrošina Rēzeknes slimnīcā. „Viņi bija patīkami pārsteigti, ka mums ir analogs, nereti pat labāks medicīniskais aprīkojums kā Rīgas slimnīcās, ceru, ka kāds no viņiem pieņems izaicinājumu un jau rezidenta statusā strādās pie mums kā jaunais speciālists,” teic Korsaks.
 
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"