46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknē ātrumpārkāpējs teju trīs reiz pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu

Фото: Delfi
Pirmdien, 3. aprīlī, Latgales reģiona pārvaldes patruļpolicijas ekipāža Rēzeknē apturējusi kārtējo ātrumpārkāpēju, kurš teju trīs reizes pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu attiecīgajā ceļa posmā.
Portālu "Delfi" Valsts policijā informēja, ka ap pulksten 9:30 kāds 1989. gadā dzimis vīrietis ar "Opel" markas automašīnu traucies pa Atbrīvošanas alejas viaduktu, no Kosmonautu ielas Lubānas ielas virzienā, ar ātrumu 130 kilometri stundā. Šajā ceļa posmā atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā.
 
Likumsargi fiksējuši pārkāpumu un apturējuši steidzīgo šoferi. Par šādu pārkāpumu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā transportlīdzekļa vadītājam paredzēts naudas sods no 540 eiro līdz 680 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz 12 mēnešiem.
 
Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.
 
www.delfi.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"