46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

LA: Kā pašvaldības opozīcija vērtē pašreizējās vietējās varas veikumu?

Фото: Edmunds Teirumnieks (la.lv)
Latvijas avīze aprunājās ar Latvijas pašvaldību opozīciju deputātiem. Galvenais mērķis ir noskaidrot: Kā opozīcija vērtē pašreizējās vietējās varas veikumu? Rēzeknē žurnālisti aprunājās ar Rēzeknes dome s deputātu Edmundu Teirumnieku, Nacionālā apvienība, ievēlēts no piecu partiju apvienotā saraksta.
Edmunds Teirumnieks stāsta: “Pašreizējā Rēzeknes koalīcija, kurā ir astoņi “Saskaņas” deputāti, pēdējos gados galveno akcentu turpināja likt uz sociālo jautājumu risināšanu, kas ļauj iegūt vēlētāju balsis, nevis jaunu darba vietu radīšanu un uzņēmējiem pievilcīgas vides veidošanu. Liels uzsvars tika likts uz ļoti dārgu kultūras pasākumu organizēšanu, proporcionāli mazāk domājot par ielu sakārtošanu. Milzīgus resursus izlietoja domes avīzei, kas faktiski dublēja reģionālo laikrakstu funkcijas. Pilsētas iedzīvotāju noskaņojums liecina, ka varas maiņa tiešām ir iespējama.”
 
Kā iepriekš ziņoja LTV raidījuma "de facto" žurnālisti, partijai "Saskaņa" tuva biedrība realizē 670 000 eiro vērtu projektu ar Rēzeknes domes atbalstu.
 
Ar ieceri par piemiņas vietu pirmajam Latgales latviešu kongresam vērsusies biedrība "Latgalieši" un dome piekritusi to finansēt. Kādreizējo autostāvvietu pārvērtīs par skvēru, tā vidū uzstādīs pieminekli.
 
Pēc publiski teiktā, kopējās izmaksas (ar PVN) ir aptuveni 670 000 eiro. Taču līdz šim noklusēts – pēc būtības biedrība "Latgalieši" ir partijas "Saskaņas" projekts. To pirms 12 gadiem dibinājuši Jānis Urbanovičš un Ivans Ribakovs, bet tagad valdē ir Saeimas deputāts, saskaņietis Jānis Tutins un Rēzeknes domes deputāts Jānis Krišāns – no tās pašas partijas.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-5/5)
rēzeknietis 21.04.2017 21:37
īstenībā arī teirumnieks pa savu deputāta darbības laiku neko nav paveicis , tāpat , kā pārējie deputāti kā opozicionāri , tā arī varas partijas, vecie perdeļi dodiet beidzot vietu jaunajiem !!!!!!!
Antons 22.04.2017 08:01
Es nevienu no Bartaševiča komandas nenosauktu par deputātu.Esmu pensionārs,bet man nevajag jūsu bezmaksas autobusu. Varbūt tos bezmaksas autobusus vajadzēja palaist kad pilsētā bija piesnidzis sniegs,kur pēc jūsu cienījamās firmas trotuāru tīrīšanas varēja paiet tikai pa ielas braucamo dalu.Jūs neviens neesat ieklausījušies pilsetnieku teiktajā. Jau cik gadu centrāltirgu notiek bardaks un jūs to visu zinat,tāpēc arī novācat pašvaldības policiju,bet parto visu kontrabadu vajadzētu saukt pie atbildības tirgus saimniekus. Es domāju ,ka šajā lietā būs jālūdz palīdzība no Rīgas. Varētu par jūsu bezdarbību runāt daudz,bet kāda jēga,jo jums kā no zoss pillens. Ar nepacietību gaidīšu vēlēšanas,un ceru pilsētniekiem Dievs apskaidros prātus, par ko balsot.
vēlētājs 22.04.2017 17:25
vai tiešām jūs nesapotat ka lai uzvarētu jums jāapvienojas
veča 23.04.2017 21:22
pakritu, staigājot ap slimnīcu un meklējot pagrabā rentgenu kad , kad sūdzējos, teica-. jāesot Bartaševičs licis to pagrabu sataisīt - mediķi jau neko tik glupu nesadomātu
pr 23.04.2017 21:38
Bartašam jāuztaisa galvas rentgens, ibio.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"