46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 02. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds/ Христофор, Иван, Никифор, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

ARPC “Zeimuļs” ievirzīja vasaru

Фото: rezekne.lv
Ticiet vai nē, bet vasara jau tepat un priekšā trīs brīvi mēneši, kas ir godam nopelnīti! Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” 30. maijā pulcējās audzēkņi, pedagogi, vecāki, lai svinīgi noslēgtu mācību gadu.
Arī šajā mācību gadā Zeimuļa audzēkņi veiksmīgi piedalījās dažāda līmeņa sacensībās, radošajos pasākumos, apliecināja savas spējas un talantu. Katra sasnieguma pamatā ir ilgs, pacietīgs un neatlaidīgs audzēkņa un, protams, viņa pedagoga darbs. Šogad pedagogi bija izvirzījuši 50 audzēkņus, kuri visa 2017./2018. mācību gada laikā aktīvi piedalījās gan ARPC “Zeimuļs”, gan cita mēroga pasākumos, šie audzēkņi tika apbalvoti ar pateicības rakstiem un piemiņas balvām.
 
Svinīgo pasākumu ieskandināja ARPC breake dance pulciņa audzēkņi (sk. E.Jukna), vokālās mūzikas studijas audzēkņi (sk. T.Klomāne), ģitārspēles pulciņa audzēkņi (sk. A.Repelis) un mūsdienu deju pulciņa audzēknes (sk. A.Zmeikina).
 
Zeimuļa vizuālās mākslas pulciņu dalībnieki sadarbībā ar Starptautisko rakstnieka Mihaila Narica izglītojošo centru katru gadu piedalās tā izsludinātajos konkursos. Arī šogad svinīgajā mācību gada noslēguma pasākumā tika pasniegti diplomi un goda raksti audzēkņiem un skolotājai J.Dudukalovai.
 
Pēc koncerta visi Zeimuļa apmeklētāji tika aicināti piedalīties radošajās darbnīcās, kuras vadīja pedagogi un Erasmus+ programmas Eiropas brīvprātīgā darba projekta veicēji.
 
Paldies pedagogiem, kuri ar savu padomu, prasīgumu un nesavtību ir spējuši iedvesmot audzēkņus un virzīt viņu izaugsmi! Paldies audzēkņiem par viņu centību un motivāciju! Paldies jaunatnes lietu speciālistiem un jaunatnes darbiniekiem, tehniskajiem darbiniekiem un, protams, administrācijai par ieguldīto darbu! Patiess prieks par panākumiem!
 
Vasara ir ne tikai brīvlaiks, vasara – tas ir īstais laiks piedzīvojumiem un negaidītiem atklājumiem, tāpēc audzēkņiem – patīkamas brīvdienas, pedagogiem un darbiniekiem novēlam labi atpūsties atvaļinājumā!
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"