46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Valsts robežsardzes koledžā pieredzes apmaiņā viesojas delegācija

Фото: rezekne.lv
Šonedēļ, laikā no 18. līdz 20. decembrim Valsts robežsardzes koledžā viesojas delegācija no Baltkrievijas Republikas. Tā ir Baltkrievijas Republikas Valsts robežu komitejas Robežapsardzības dienesta institūta amatpersonu vizīte ar mērķi veikt pieredzes apmaiņu informācijas tehnoloģiju pielietošanai mācību procesā.
Baltkrievijas Republikas Valsts robežu komitejas Robežapsardzības dienesta institūta priekšnieks pulkvedis Sergejs Žilinskis un Baltkrievijas Republikas Valsts robežu komitejas Robežapsardzības dienesta institūta priekšnieka palīgs starptautiskās sadarbības jautājumos apakšpulkvedis Vadims Serebrjakovs iepazīstas ar Valsts robežsardzes koledžas darbību un mācību procesa organizēšanu. Vizītes ietvaros Baltkrievijas Republikas Valsts robežu komitejas pārstāvji dalās pieredzē par informācijas tehnoloģiju ieviešanas procesu un lietošanas efektivitāti mācību procesā, kā arī izmantošanas pozitīvo ietekmi uz mācību procesu.
 
Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas dienestu sadarbība 2018.gadā tiek organizēta saskaņā ar „Latvijas Republikas Valsts robežsardzes un Baltkrievijas Republikas Valsts robežu komitejas kopīgo pasākumu plānu 2018. gadam”.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"