46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Pašvaldība aicina sniegt informāciju par slikti notīrītiem trotuāriem

Фото: rezekne.lv
Sociālajos tīklos un masu informācijas līdzekļos pēdējā laikā parādās daudz informācijas, spriedumu un pretenziju par trotuāru tīrīšanu ziemas periodā. Iespēju robežās pašvaldība reaģē uz katru informāciju, izbrauc uz norādītajām adresēm un risina jautājumu ar SIA “Clean R”. Taču diezgan bieži informācija par laicīgi nesakoptiem vai vispār netīrītiem trotuāriem nenonāk līdz pašvaldībai.
Godātie rēzeknieši, lai mūsu pilsēta būtu tīrāka, bet pilsētas ielas drošākas ziemas periodā, lūgums informāciju ar precīzām adresēm, bet vislabāk ar fotogrāfijām sūtīt domes Pilsētas saimniecības pārvaldes speciālistiem. Visa informācija tiks pārbaudīta un apkopota, bet uzņēmumam “Clean R” tiks piemērotas soda sankcijas par līguma noteikumu neievērošanu. Jūs varat sūtīt informāciju Domei uz oficiālo portālu www.rezekne.lv, nospiežot uz aploksnes labajā pusē apakšā. Varat sūtīt paziņojumu arī uz Facebook profilu @rezeknespilseta un @KartigaRezekne, vai publicēt adreses un fotogrāfijas savos sociālā tīkla profilos, izmantojot tēmturi #sakartosimpilsetu.
 
Pašlaik ir izsludināts konkurss par Rēzeknes pilsētas koplietošanas teritoriju apkalpošanu un uzturēšanu, un iepriekšējie darba rezultāti tiks ņemti vērā, noslēdzot jaunu līgumu.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-5/5)
bet 23.01.2019 08:09
vai tad tiem darbiniekiem pašiem acu nav, vai arī ir aizliegums atstāt kabinetus, lai paši pastaigātu pa ielām?
Rēzekniete 23.01.2019 09:42
bet 23.01.2019 08:09
vai tad tiem darbiniekiem pašiem acu nav, vai arī ir aizliegums atstāt kabinetus, lai paši pastaigātu pa ielām?
Pilnīgi piekrītu šim viedoklim. Laiks Domes atbildīgajiem darbiniekiem pašiem sekot kā tiek pildīti noslēgtā līguma ar SIA" Clean R" nosacījumi.
Ruta 27.01.2019 15:06
Atbrīvošanas alejas gājēju ietve posmā no viadukta līdz Maksimai. Sestdien 26.janvārī plkst. 15-20. Tāds pats gājēju ietves stāvoklis visā viadukta posmā. Svētdien situācija plkst. 14-30 vēl nebija mainījusies
Ruta 27.01.2019 15:08
vēl bildes no tā paša posma
turists 27.01.2019 17:51
Ja pie jums Rezekne ,ka sunu ciema,centralas ielas gajeju ietves netiritas,jabrien zabakos,seviski viaduka sakuma un beigas,ko runat par blakus ielam,kur dazas vispar nav tiritas,bet apaksa melnais ledus,loti slidens,agrak ar rokam tirija kvalitativi,tagad aizmale acis,vajadzetu iedod lapstu tiem,kas nosledza ligumu ar so tirisanas firmu...?
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"