46.lv
Piektdiena, 2024. g. 17. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Dailis, Herberts, Umberts/ Кирилл, Никифор, Никита, Пелагея
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

“Lielā talka 2017” notiks 22. aprīlī

Фото: facebook.com
23. martā, klātesot Lielās Talkas patronam – valsts prezidentam Raimondam Vējonim, talkas organizatoriem un atbalstītājiem, tika atklāta tiešsaistes karte, kurā iespējams pieteikt vietas, kurās plānots veikt darbus Lielās Talkas dienā – 22. aprīlī.
Pasākuma laikā talkas organizētāji un atbalstītāji norādīja uz projekta valstisko nozīmi, uzsverot, ka talkošana ir kļuvusi par neatņemamu mūsu valsts tradīciju.
 
Valsts prezidents Raimonds Vējonis, kurš talkas aktivitātēs ir piedalījies jau kopš projekta pirmsākumiem uzsvēra, ka Lielā talka ir viens no veidiem, kā mainīt cilvēku domāšanu un darbību. “Talka arī parāda, ka labas lietas nevar izdarīt uzreiz vienā mēģinājumā, bet tam ir nepieciešams laiks, lai mēs tiešām mainītos paši, mainītu savus paradumus, domāšanu un uzvedību. Talka ir uzskatāms piemērs tam, ka, ja tas notiek nepārtraukti, tad ar katru gadu mēs kļūstam labāki,” sacīja Raimonds Vējonis.
 
Talkošanas vietu Rēzeknē ērti var pieteikt mājaslapā talkas.lv, pieteikums automātiski tiks pārsūtīts Pilsētas saimniecības pārvaldes vides pārvaldības speciālistei Kristīnei Kovaļkovai. Tāpat talkošanas vietu iespējams pieteikt arī pa e-pastu kristine.kovalkova@rezekne.lv un tālruni 646-07684.
 
Pašlaik pieteiktās talkošanas vietas: Kovšu ezera krasts, Kosmonautu iela 13, Rūpnīcas iela 10, K. Barona iela 85, Lubānas iela 1, Lubānas iela 2B, Rīgas iela 21A, Rīgas iela 22B, Vipingas mežaparks, J. Tiņanova iela 86, Rūpnīcas ielas ceļa posms (no Rūpnīcas ielas 2 līdz Rūpnīcas ielai 6), Krasta iela 26 un Krasta iela 30, Dzelzceļnieku iela 21A, Komunālā iela 1, J. Tiņanova iela 86, Maskavas iela 31 un Maskavas iela 31A, Slimnīcas iela 1 (nogāze), Stādītais mežs, A. Upīša ielas ceļmalas (vietu saraksts tiks papildināts).
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"