46.lv
Piektdiena, 2024. g. 17. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Dailis, Herberts, Umberts/ Кирилл, Никифор, Никита, Пелагея
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Satiksmes ierobežojumi skrējiena „Rēzeknes pusmaratons” laikā

Фото: publicitātes foto
Jau sesto reizi Rēzeknē norisināsies gada vērienīgākais skriešanas pasākums – Rēzeknes pusmaratons. Šogad skrējēji masveidā pilsētas ielās būs redzami divas dienas – 7. un 8. aprīlī, līdz ar to šajās dienās autovadītājiem būs jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem.
Skriešanas seriāla „Bigbank Skrien Latvija 2017” 2. posmam ir pieteikušies jau vairāk kā 3,5 tūkstoši dalībnieku, no kuriem pusmaratona distancē startēs 358 skrējēji, bet pieteikšanās joprojām aktīvi turpinās. „Rēzeknes pusmaratons” sāksies jau piektdien, 7. aprīlī plkst. 16.00, kad startēs bērnu grupas B1; B2; B3. Bet plkst. 17.00 Rēzeknē pirmo reizi sāksies veselības skrējiens (cilvēkiem ar īpašām vajadzībām). Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde informē, ka transporta kustības un skrējiena dalībnieku drošībai no plkst. 15.00 līdz 18.30 transporta satiksme būs slēgta Pils ielas posmā no Atbrīvošanas alejas līdz iebrauktuvei stāvlaukumā pie Latgales vēstniecības GORS, bet Festivāla parka stāvlaukums tiks izmantots sacensību atribūtikas un inventāra montāžai un uzstādīšanai (shēma 1. pielikumā).
 
Sestdien, 8. aprīlī plkst. 10.00 startēs bērni B4 grupā. Rēzeknes pusmaratona distances skrējēji un nūjotāji startēs plkst. 10.30 (shēma 2. pielikumā; kontrollaiks līdz plkst. 13.30), bet plkst. 13.30 sāksies skrējiens 5 km un 10 km distancēs (shēma 3. pielikumā; kontrollaiks līdz plkst. 15.00)
Sestdien satiksme būs slēgta no plkst. 9.00 līdz 15.00 šādos ielu posmos:
  • Brāļu Skrindu ielas posmā no Dārzu ielas līdz V.Seiles ielai,
  • V.Seiles ielā – posmā no Brāļu Skrindu ielas līdz N.Rancāna ielai,
  • N.Rancāna ielā – posmā starp V.Seiles ielu un Bērzpils ielu,
  • Rīgas ielā – posmā starp N.Rancāna ielu un 18.Novembra ielu,
  • Stacijas ielā – posmā starp Dzelzceļnieku ielu un Atbrīvošanas aleju,
  • Pils ielā – posmā no Dārzu ielas līdz Viļānu ielai,
  • Atbrīvošanas alejā – no Pils ielas līdz Baznīcas ielai.
No plkst. 10.30 līdz plkst. 13.00 satiksme būs slēgta arī Viļānu ielas posmā no Pils ielas līdz Viļānu ielas Nr. 46.
No plkst. 9.00 līdz 15.00 daļēji slēgta satiksme būs šādos ielu posmos:
  • Rīgas ielas posmā no 18.Novembra ielas līdz Dzelzceļnieku ielai (satiksme šajā posmā būs tikai virzienā no Dzelzceļnieku ielas uz 18.Novembra ielu);
  • Dzelzceļnieku ielas posmā no Rīgas ielas līdz Stacijas ielai (satiksme šajā posmā būs tikai virzienā no Stacijas ielas uz Rīgas ielu);
  • Atbrīvošanas alejas posmā no Lubānas ielas līdz Baznīcas ielai (satiksme šajā posmā būs tikai virzienā no Pils ielas uz Lubānas ielu);
  • Brīvības ielas posmā no Viļānu ielas līdz Atbrīvošanas alejas krustojumam (no plkst. 10.30 līdz 13.00);
  • satiksme pa Atbrīvošanas aleju uz veikalu “Rimi” tikai no Latgales ielas puses un atpakaļ.
Sacensību trasē varēs atrasties transports, kas paredzēts operatīvo dienestu vajadzībām un trases apkalpojošo darbinieku (tiesnešu) nepieciešamībai, ar organizatoru izsniegtu atļauju.
 
Transporta kustību kontrolēs sacensību tiesneši un darbinieki, ceļa zīmes, kā arī norobežojošs žogs un marķējums. Visos ielu krustojumos transporta kustību noteiks satiksmes regulētāji. Autovadītāji aicināti būt uzmanīgi un saprotoši.
 
Sabiedriskais transports Rēzeknes pusmaratona laikā kursēs pa Dārzu ielu.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Kiril 08.04.2017 10:53
Ko tas Savickis neskatās pēc kārtības, pie kerosinkas uz ceļa vidus vienmēr stāv tas vatņiks ar kriminālo mordu un piedāvā spirt sigareti. Ja nevar tikt galā ar tik uzskatāmu kārtības pārkāpumu, tad tinies Savicki no šā amata prom.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"