46.lv
Sestdiena, 2024. g. 18. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ēriks, Inese, Inesis/ Ирина, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Valsts robežsardzes koledžas personāls organizēja labdarības akciju

Фото: VRK arhīvs
Lai sagādātu bērniem prieku un radītu Ziemassvētku noskaņu, jau devīto gadu pēc kārtas Valsts robežsardzes koledžas (VRK) personāls organizēja labdarības akciju „Ziemassvētki – ikvienam no mums”.
Šī gada 19.decembrī VRK Trešās mācību rotas kadeti, kinologi un Valsts robežsardzes kora dalībnieki devās uz Maltas speciālo internātpamatskolu, kur viņi tika uzņemti ļoti silti kā seni draugi.
 
Maltas speciālās internātpamatskolas skolēni iepriecināja klātesošos ar  sagatavotajiem koncerta priekšnesumiem. VRK kadetu dziedošās grupas  sniegums VRK speciālistes Kristīnes Zeltiņas vadībā un VRK Profesionālās izglītības dienesta Trešās rotas komandiera virsleitnanta Māra Jefremova skanīgā balss radīja Ziemassvētku noskaņu katra bērna sirsniņā. Kadeti un kinologi ar saviem uzticamajiem draugiem  iesaistīja bērnus teatralizētā uzvedumā, palīdzēja sasaukt „Rūķu pasakas” varoņu  noslēptos Ziemassvētkus. Bērniem par aktīvu dalību tika pasniegti saldumi un VRK personāla saziedotās dāvanas: galda spēles, rotaļlietas, novuss, ragaviņas un saldumi. 
 
Atvadoties izskanēja sirsnīgi novēlējumi Ziemassvētkos, internātskolas pedagogi ar bērniem uzdāvināja robežsargiem pašdarinātas dāvaniņas un piparkūkas. Pateicoties VRK personāla un kadetu iniciatīvai un atsaucībai, labdarības pasākums noritēja īpašā svētku gaisotnē.
 
lat.46.lv  
Foto

 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"