46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

“Prieks dod zvaigznei spožumu” jau piekto reizi

Фото: Artūrs Zaremba
Rēzeknes pilsētas domes pārvalde “Sociālais dienests” sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domes Sociālo jautājumu komisiju piekto gadu Latgales vēstniecībā GORS 6. decembrī plkst. 13.00 organizē pasākumu “Prieks dod zvaigznei spožumu”, kur dalībnieki uzstāsies ar priekšnesumiem, kā arī priecēs ar izstādi. Izstāde sāks darboties no plkst. 11.00.
Pasākuma mērķis ir veikt sadarbību starp dažādām organizācijām, veicināt sociāli mazaizsargāto personu grupu un personu ar funkcionāliem traucējumiem vispusīgu attīstību, pašrealizāciju un radošu pašizteiksmi, atbalstīt iespēju apmainīties ar pieredzi un idejām, attīstīt biedrību radošumu un intelektuālās spējas, apvienot biedrības un iespēju robežās attīstīt katra biedrības biedra komunikācijas spējas.
 
Tajā piedalīsies daudz un dažādas Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādes un nevalstiskās organizācijas – pārvaldes “Sociālais dienests” struktūrvienības, izglītības iestādes, Rēzeknes invalīdu biedrība, biedrība “Eņģeļi ar mums”, Latvijas Neredzīgo biedrības Rēzeknes teritoriālā organizācija, Latvijas Nedzirdīgo savienības Rēzeknes reģionālā biedrība, Rēzeknes pilsētas un rajona pensionāru biedrība, Invalīdu un viņu draugu apvienība “Impulss”, biedrība “Māmiņu klubs”, Rēzeknes internātpamatskola – attīstības centrs, biedrība “Saules Stars AV”, biedrība “Autisma atbalsta punkts Rēzeknē”, Latvijas Neredzīgo bibliotēkas Rēzeknes filiālbibliotēka, Rēzeknes Diabētu biedrība, biedrība “RRO Lakca”, Daugavas vanagi Latvijā, biedrība “RASA”, Afganistānas kara un citu militāro konfliktu veterānu biedrība.
 
Pasākumu atbalstīs SIA “Latgalija” priekšsēdētājs Mihails Bartaševičs, SIA “Mebir” priekšsēdētājs Aleksandrs Irišins, Latvijas Republikas 12. Saeimas deputāts Ivans Ribakovs, Rēzeknes pilsētas dome, instrumentālais ansamblis “Excelsus” un grupas “Aimari” solists Māris.
 
Visi ir laipni aicināti atbalstīt mūsu dalībniekus.
 
Plašāka informācija: Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes “Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītāja Inese Nipere, tālrunis 26639222, e-pasts inese.nipere@rezekne.lv
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"