46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Webhelp Rēzeknē organizē tikšanos ar darba ņēmējiem, piedāvājot 200 vakances

Фото: rta.lv
Viens no pasaules vadošajiem biznesa procesu ārpakalpojumu sniedzējiem pasaulē, Webhelp, 25. aprīlī rīkos karjeras pasākumu Rēzeknē, aicinot iepazīties ar uzņēmumu un pieteikties brīvajām vakancēm. Kopumā Latvijas birojā Webhelp piedāvās darba vietas 200 Klientu atbalsta speciālistiem.
Pasākums “Karjeras iespējas Webhelp” notiks 25. aprīlī, no plkst. 13.00 līdz 15.00, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā Inženieru fakultātē 112.telpā Atbrīvošanas alejā 115, korpuss 4, Rēzeknē. 
 
“Pirmo reizi organizējam karjeras pasākumu Rēzeknē, lai klātienē satiktos un iepazītos ar darba ņēmējiem, piedāvājot karjeras iespējas. Ar prieku Webhelp darbinieki dalīsies savā pieredzē un veiksmes stāstos, pastāstīs par uzņēmumu un karjeras iespējām starptautiskā mērogā, kā arī būs iespēja tikšanās laikā pieteikties vakancēm. Tāpat arī esam sarūpējuši kādu pārsteiguma dāvanu, kas tiks izlozēta starp tiem, kuri pasākuma laikā pieteiksies uz Klienta atbalsta speciālista pozīciju,” stāsta Webhelp Latvia personāla atlases speciāliste Ksenija Feldmane.
 
Webhelp savu biroju Latvijā vēra pagājušajā gadā. Šobrīd uzņēmumā jau nodarbināti vairāk nekā 200 darbinieku, bet līdz gada beigām darbinieku skaits turpinās pieaugt, jo Webhelp mērķis ir paplašināt biznesa ģeogrāfiju un piedāvāt papildu iespējas krieviski runājošajos tirgos.
 
“Webhelp meklē pozitīvi domājošus, komunikablus kolēģus, kuri brīvi pārvalda krievu valodu. Saviem darbiniekiem nodrošinām ne tikai apmaksātas apmācības klientu apkalpošanā un tehnisko prasmju apgūšanā, bet arī šī brīža  tirgus situācijai konkurētspējīgu atalgojumu un motivācijas programmu,” atklāj Ksenija Feldmane.
 
Webhelp darbinieki dalās savā pieredzē
 
“Webhelp varu droši raksturot kā darbavietu, kas piedāvā daudzveidīgas izaugsmes iespējas, dažādus papildu bonusus, veselības apdrošināšanu, aizraujošus darbinieku saliedēšanas pasākumus, palīdzību un atbalstu, kā arī patīkamu un draudzīgu atmosfēru. Visi mūsu uzņēmumā strādā kā viena komanda, kā viens veselums. Kopš 14 gadu vecuma esmu strādājis ēdināšanas uzņēmumos un rūpnīcās, bet nekad dzīvē vēl nebiju redzējis un sajutis darbā tādu līdzību ar ģimeni kā šeit. Taču visvairāk manā darbā patīk fakts, ka palīdzu cilvēkiem. Gandarījums, ko gūsti, atrisinot sarežģītu problēmu un padarot zvanītāja dienu labāku, ir sajūta, kuras dēļ ir vērts nākt uz darbu. Tāpat arī jāņem vērā, ka Webhelp ir starptautisks uzņēmums, tā filiāles atrodas visā Eiropā, kā arī Amerikā un Āfrikā – iespēju ir daudz un tās ir ierobežotas tikai ar paša darbinieka spējām, “ pārliecināts ir Webhelp Latvia tehniskā atbalsta speciālists Vladimirs Giršbergs.
 
“Darbu Webhelp sāku pagājušā gada vasarā kā klientu apkalpošanas speciālists, bet jau pēc trīs mēnešiem saņēmu amata paaugstinājumu un šobrīd esmu komandas vadītājs. Ļoti augsti vērtēju patīkamo darba atmosfēru, atvērto komunikāciju, savus kolēģus un vadību, kas kopā veido vienotas komandas garu, “ savā pieredzē dalās Webhelp Latvia komandas vadītājs Dmitrijs Vološinskis.
 
Vairāk par uzņēmumu un piedāvātajām vakancēm interesenti aicināti uzzināt pasākumā “Karjeras iespējas Webhelp”.
 
 Par Webhelp
 
Webhelp ir globāls biznesa procesu ārpakalpojumu sniedzējs, kas specializējas klientu apkalpošanā un maksājumu pārvaldībā, kā arī pārdošanas un mārketinga pakalpojumu sniegšanā, izmantojot balss, sociālos un digitālos kanālus.
 
Mēs strādājam vairāk nekā 30 valstīs, kurās nodarbinām 40 000 spēcīgus profesionāļus, un mēs strādājam, lai nodrošinātu inženiertehnisko rezultātu uzlabošanu un faktisku un ilgstošu pārmaiņu ieviešanu klientu darbības modeļos, lai sasniegtu finansiālus rezultātus. Mēs sadarbojamies ar pasaules progresīvākajiem zīmoliem, tajā skaitā Sky, Shop Direct, Bouygues, Direct Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors un Valentino.
 
Webhelp uzņēmuma mītne atrodas Parīzē, Francijā. Uzņēmuma ieņēmumi pēdējo 4 gadu laikā ir pieauguši par vairāk nekā 250%, jo uzņēmums ir investējis savos darbiniekos, vidē, kurā tie strādā, kā arī attīstījis savas analītiskās un darbības prasmes, lai nodrošinātu ārpakalpojumus, kas veicina pārmaiņas un pieņem izaicinājumus sarežģītā pasaulē.

Informāciju sagatavoja:
 
Krista Roziņa,
“CV-Online Latvia” mārketinga un komunikācijas vadītāja
Mob. Tālr. (+371) 26 488 130
E-pasts: krista.rozina@cv.lv
 
Papildinformācijai:
 
Ksenija Feldmane
“Webhelp Latvia” personāla atlases speciāliste
E-pasts: ksenija.feldmane@nordic.webhelp.com
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"