46.lv
Svētdiena, 2024. g. 19. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Lita, Sibilla, Teika/ Денис, Михаил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Tu vēl vari paspēt pieteikties darbam domē

Фото: boot.lv
Rēzeknes pilsētas dome aicina pieteikties iekšējā audita un kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļas auditora-jurista amatam.
Galvenie pienākumi:
  • Veikt auditu, dokumentēt tā gaitu un audita ietvaros sniegt nodaļas  darbiniekiem juridiskas konsultācijas par normatīvo tiesību aktu piemērošanu.
  • Par veiktajiem auditiem sagatavot ziņojumu, nodrošināt pēckontroli auditējamās vienībās.
  • Izvērtēt auditējamo vienību finanšu pārskatu pareizību, atbilstību normatīvo aktu prasībām un grāmatvedības standartiem.
  • Audita ietvaros izvērtēt un sniegt atzinumus: par pašvaldības procesu un procedūru, ārējo un iekšējo tiesību aktu tiesiskumu, par Rēzeknes domes struktūrvienību, iestāžu, pašvaldības pārraudzībā esošo vienību, kapitālsabiedrību sagatavoto dokumentu publisko, privāto tiesību jomā tiesiskumu un atbilstību LR normatīvo aktu prasībām.
Prasības:
  • Piektais profesionālās kvalifikācijas līmenis ar maģistra grādu tiesību zinātnē.
  • Zināšanas civiltiesībās, administratīvajās tiesībās un komerctiesībās, kā arī ekonomikā un grāmatvedībā.
  • Vismaz 5 gadu profesionālā pieredze un 2 gadu pieredze auditu veikšanā.
  • Valsts valodas prasme augstākajā līmenī.
Pieteikumu - motivācijas vēstuli, CV, pretendenta aptaujas lapu (pieejama šeit) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas līdz 2016. gada 8. augusta plkst. 16.00  jāiesniedz personīgi vai jāiesūta elektroniski uz e-pasta adresi dome@rezekne.lv, vai ierakstītā vēstulē pa pastu (pasta zīmogs 2016. gada 4. augusts) Rēzeknes pilsētas domei (216. vai 203. kab., tālr. 64607687, Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē, LV 4601) ar norādi „Pieteikums Iekšējā audita un kapitālsabiedrību pārraudzības nodaļas auditora-jurista amatam”.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"