46.lv
Svētdiena, 2024. g. 19. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Lita, Sibilla, Teika/ Денис, Михаил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Apsveic Kārsavas novadu svētkos, uzzīmē svētku veltījumu savam novadam!

Фото: blogspot.com
Kārsavas novada svētku nedēļas ietvaros, kas norisināsies no sestdienas, 20. augusta, līdz svētdienai 28. augustam, Kārsavas novada ģimenes ar bērniem tiek aicināti uzzīmēt savu novēlējumu novadam ar devīzi- “Mēs savam novadam!”, informē Anna Zīmele, Kārsavas novada pašvaldības Jaunatnes lietu speciāliste.
Kārsavas novada svētki jau tiek svinēti kopš 2009. gada, katru gadu svinot tos vienā no novada pagastiem. Šogad par svētku īpašo gaisotni un dzīves garšu ir atbildīgs Mežvidu pagasts, kā rezultātā svētki aizsāksies jau 20. augustā ar Jauniešu dienas svinīgo koncertu un pilngadnieku godināšanu Kārsavas novada Mežvidu pagasta tautas namā . Kārsavas novada iedzīvotāji ir aicināti uzzīmēt savu veltījumu novadam svētkos “Mēs savam novadam!”, lai veidotu jauno mākslinieku darbu izstādi.  Pašu mazāko novada gleznotāju mākslas darbi būs aplūkojami Mežvidu tautas nama foajē, lai ikviens svētku apmeklētājs un pilngadnieku sveicējs, varētu aplūkot arī jaunākās paaudzes veltījumu savam novadam! 

Laikam ritot var mainīties jauno mākslinieku skatījums un izpratne, tomēr arī mainīgajā kāsu paletē, ikviens mazākais novada iedzīvotājs pauž savu cieņu, mīlestību, uztveri uz savu pagastu, kā arī Kārsavas novadu. 
 
Jāatgādina, ka tas nav zīmējumu konkurss, bet gan brīvprātīgs aicinājums, lai ikviens Kārsavas novada iedzīvotājs varētu apsveikt savu novadu svētkos. Īpaši aicināti iesūtīt savus zīmējumus tiek vecāki ar bērniem, lai kopā sveiktu novadu svētkos, aicināti iesūtīt savus darbus arī novada bērnudārza audzēkņi. Zīmējumus līdz 18. augustam var atstāt Kārsavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas kabinetā, kā arī jauniešu centrā “Pūga”. Sīkāka informācija pa telefonu 29207196 (Anna), Solvita (28741073).
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"