46.lv
Svētdiena, 2024. g. 19. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Lita, Sibilla, Teika/ Денис, Михаил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Deputāti: jāatjauno sabiedriskā transporta pietura pie 5. vidusskolas

Фото: Eduards Utāns (Rēzeknes vēsti)
Rēzeknes pilsētas domes deputāti no frakcijas „Patrioti sauc!” Jāzeps Korsaks, Vjačeslavs Dubovskis un Edmunds Teirumnieks vērsās pie pašvaldības priekšsēdētāja ar lūgumu tuvākajā laikā atjaunot autobusa pieturu pie Rēzeknes 5. vidusskolas.
„Līdz rekonstrukcijai Metālistu ielā blakus 5. vidusskolai  bija sabiedriskā transporta pietura, taču pēc darbu beigām tā pazuda. Mācību gada laikā skolēniem ir jānokļūst, piemēram, līdz radošo pakalpojumu centram „Ziemuļs”, bet iet līdz tuvākajai pieturai ir tālu. Pie tam tuvāko māju pensionāriem šī pietura ir nepieciešama, lai nokļūtu uz poliklīniku. Pašlaik nepietiekami attīstītās infrastruktūras dēļ uz pilsētas centru aizbraukt ir grūti.
 
Mēs lūdzam maksimāli īsā laika posmā pieturu atjaunot un nodrošināt sabiedriskā transporta kustību gar to, ” paskaidroja deputāts.
 
Korsaks uzsver, ka frakcijā jau neskaitāmas reizes vērsās neapmierinātie rēzeknieši ar lūgumu atjaunot pieturu
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
skolnieks 10.08.2016 12:20
pilnīgu piekrītu šai prasībai - sabiedriskā transporta pietura ir obligāta pie tāda objekta kā skola, vēl jo vairāk tā nepieciešama vesela mikrorajona iedzīvotāju apkalpošanai. Arī drošības aspekts šajā gadījumā nav mazsvarīgs
joņs 11.08.2016 13:03
kā jūs nesaprotat, visi spēki - fiziskie , morālie un finansiālie tiek novirzīti uz tik nepieciešamo "atklāto" baseinu . citādi Rēzekne paliks bez olimpiskajām rezervēm .
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"