46.lv
Svētdiena, 2024. g. 19. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Lita, Sibilla, Teika/ Денис, Михаил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Piesakies mediju un komunikācijas studijām Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā

Фото: kasjauns.lv
Mediju un komunikācijas studijas Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā tā tiešām ir privilēģija – sākot no šī mācību gada Latgales reģionā var studēt akadēmiskā maģistra komunikācijas zinātnes programmā, piedalīties cienījamu profesoru lekcijās, kā arī saņemt mediju, reklāmas un sabiedrisko attiecību speciālistu ekspertu padomus.
Studiju programmas mērķis ir sagatavot kvalificētus speciālistus darbam reģionālajos medijos, valsts,  pašvaldību un privāto uzņēmumu komunikācijas nodaļās. Maģistra studiju ilgums ir 2 gadi, un iegūstamais akadēmiskais grāds ir sociālo zinātņu maģistrs komunikācijas zinātnē. Strauji mainīgās komunikācijas iespējas un globalizācijas ietekme rada nepieciešamību pēc komunikācijas speciālistiem, kas pārzina reģiona specifiku un problemātiku, prot kritiski un analītiski izvērtēt informāciju un pārvalda jaunākās informācijas un komunikācijas tehnoloģijas.

Studijām pieteikties var no 8. līdz 19. augustam RTA.

 
Studijām akadēmiskā maģistra programmā vari pieteikties, ja Tev ir:
  • bakalaura vai otrā līmeņa profesionālā augstākā līmeņa izglītība humanitārajās vai sociālajās zinātnēs;
  • vai citā zinātnes nozarē ar darba pieredzi studiju programmai atbilstošā profesionālās darbības jomā (žurnālistikā) ne mazāk kā 2 gadi.
Iesniedzamie dokumenti - Curriculum Vitae, izglītību apliecinoši dokumenti, maģistra darba pieteikums.
 
Konkursa rezultātu vērtēšana notiek, izvērtējot maģistra darba pieteikumu un vidējo atzīmi diploma pielikumā. Valsts finansēto budžeta vietu skaits pilna laika studijām – 5.
 
Dokumentu pieņemšana notiek darbdienās no 9.00 – 16.00 (Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 115, 121. telpā). 

Jautājumu gadījumā, zvani studiju programmas direktorei Sandrai Murinskai-Gailei (26156880) vai raksti uz e-pastu: sandra.murinska@ru.lv.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"