46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

E.Teirumnieks: Paldies visiem, kas atnāca uz vēlēšanām!

Фото: 46.lv
“Katrs, kas atnācis uz vēlēšanām, ir pierādījis, ka viņam nav vienaldzīgs Latvijas liktenis,” teicis portālam 46.lv ievēlētais Saeimas deputāts Edmunds Teirumnieks.
“Gribu izteikt pateicību visiem Latvijas pilsoņiem, kas, neskatoties uz labajiem laika apstākļiem, par prioritāti izvēlējās savas valsts tālāko likteni un nobalsoja 13. Saeimas vēlēšanās. Tieši Latvijas tautas balss nosaka to, kā mūsu Latvija attīstīsies turpmākajos gados.
 
Žēl, ka Latgale kopumā palika pasīva, izrādot mazu interesi šī gada vēlēšanās. Bet labā ziņa ir tā, kā Rēzekne bijusi diezgan aktīva pilsēta. Man tas ir ļoti svarīgi, jo neslēpsim, tieši manas pilsētas - Rēzeknes - intereses es plānoju aizstāvēt Saeimā pirmām kārtām, protams, neaizmirstot Latgali un visu Latviju kopumā”, sacījis E. Teirumnieks.
 
Atsevišķu pateicību “Nacionālās apvienības” saraksta līderis veltījis vēlētājiem, kas atbalstīja šī politiskā spēka idejas un vērtības, nobalsojot par tām.
                                                                                                       
6. oktobrī Latvijā notika 13. Saeimas vēlēšanas, kur 12 deputātu krēslus ieguva  “Nacionālās apvienības” saraksts, tajā skaitā vienu mandātu saņēmis Latgales vēlēšanu apgabals.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"