46.lv
Svētdiena, 2024. g. 19. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Lita, Sibilla, Teika/ Денис, Михаил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Par valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu aizturēti 11 Vjetnamas pilsoņi un 3 personu pārvietotāji

22.09.2015
Šā gada 20. un 21.septembrī Preiļu un Daugavpils novados robežsargi aizturēja 2 nelegālo imigrantu grupas, kopā 11 Vjetnamas pilsoņus un 3 pārvietotājus – 2 Tadžikistānas un 1 Krievijas pilsoni, informē Kristīne Pētersone, 
Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Administratīvās pārvaldes Koordinācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā inspektore.
Naktī no svētdienas uz pirmdienu, veicot robežas apsekošanu, par Latvijas – Baltkrievijas valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu Salienas pagastā robežsargi aizturēja 4 Vjetnamas pilsoņus (3 vīriešus un 1 sievieti) un, pēc nesekmīga bēgšanas mēģinājuma, personu pārvietotāju - 1972.gadā dzimušo Krievijas pilsoni.

Savukārt, svētdienas vakarā un pirmdienas rītā Preiļu apkaimē tika aizturētas vēl 2 Vjetnamas pilsoņu grupas, vienu no tām pavadīja 2 Tadžikistānas pilsoņi. 
 
Par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu un par liela personu skaita nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai uzsākti kriminālprocesi. Vjetnamas un Tadžikistānas pilsoņi izmitināti Aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centrā „Daugavpils”, savukārt Krievijas pilsonis ievietots Valsts policijas Īslaicīgas aizturēšanas vietā.
 
Valsts robežsardze izsaka pateicību Preiļu iedzīvotājiem par sadarbību nelegālo imigrantu aizturēšanā.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"