46.lv
Svētdiena, 2024. g. 19. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Lita, Sibilla, Teika/ Денис, Михаил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes slimnīcā pakalpojumi par pilnu maksu (video)

Фото: Video fragments
Rēzeknes slimnīcā  turīgākie par izmeklējumiem maksā paši, trūcīgākie, neejot savlaicīgi pie ārsta, slimnīcā nonāk jau ar ielaistām kaitēm.
Lai Rēzeknes slimnīcā saņemtu valsts apmaksātus medicīnas pakalpojumus, nākas gaidīt garas rindas, šobrīd dažiem izmeklējumiem pieraksti tiek veikti jau uz nākamo gadu.
 
Medicīnas kvotu skaits, līdzīgi tāpat kā daudzās citās slimnīcās, ir palicis niecīgs. Šāda situācija medicīnas jomā atkārtojas jau gadu no gada. Rezultātā turīgākie par izmeklējumiem maksā paši, trūcīgākie, neejot savlaicīgi pie ārsta, slimnīcā nonāk jau ar ielaistām kaitēm. 
 
Plašāk skatieties Latgales Reģionālās televīzijas sagatavotajā sižetā:
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
ku-kū 28.09.2015 14:36
Jā, cigaretēm, aliņam mums nauda atrodas un nav arī žēl, bet veselībai... Protams, piekrītu, pamaz to kvotu ir, rindas ir, bet tā ir tikai viena problēmas nianse. Mēs paši arī ļoti bezatbildīgi izturamies pret savu veselību. Ja cilvēks gadiem nav bijis pie ārsta, vai šeit var runāt par rindu pusgada garumā? Pārsvarā jau cilvēki paši ievelk to slimību tapēc ka slinkums iet pie ārsta, tāpēc ka slimības lapas tiek apmaksātas netaisnīgi, tāpēc ka pie ārsta kabineta nosēdēsi stundām ilgi, tāpēc ka ārsti izrakstīs kaudzi lobētu superdārgu zāļu utt. Tā nav kvotu problēma - mums vienkārši visā veselības nozarē ir bardaks.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"