46.lv
Svētdiena, 2024. g. 19. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Lita, Sibilla, Teika/ Денис, Михаил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

SEB bankas Rāznas filiāle pārceļas uz jaunām telpām

Фото: Publicitātes foto
Ņemot vērā šogad plānoto klientu apkalpošanas vietu attīstību, sākot ar 12. oktobri, SEB bankas Rāznas filiāle mainīs nosaukumu uz Rēzeknes filiāle un atradīsies jaunās telpās – ēkā, kur atrodas arī Rēzeknes Centrālā bibliotēka, informē pašvaldībā.
Rāznas filiāle, kas šobrīd atrodas Atbrīvošanas alejā 98, līdzšinējā adresē klientus apkalpos līdz piektdienai, 9. oktobra darba dienas beigām – plkst. 17.00. Sākot ar pirmdienu, 12. oktobri, gaidīsim klientus jaunajās telpās Atbrīvošanas alejā 81.

SEB bankas Rāznas filiāles vadītāja Sanita Adricka: „SEB bankas Rēzeknes filiālē tiks nodrošināta ne tikai mūsdienīgas, klientu vajadzībām atbilstošas telpas un iekārtojums, bet arī ērta autostāvvieta bankas klientiem ēkas iekšpagalmā. Jaunajās telpās vairāk uzmanības vēlamies veltīt, sniedzot klientiem finanšu konsultācijas, taču tāpat kā līdz šim filiāles darbinieki turpinās apkalpot arī skaidras naudas darījumus. Līdz ar atrašanās vietas maiņu, esošais iemaksas/izmaksas bankomāts Atbrīvošanas alejā 98 tiks pārvietots uz jaunajām telpām un nebūs pieejams tikai īslaicīgi – no šī gada 9. oktobra plkst. 12.00 līdz 10. oktobra plkst. 12.00, bet pēc tam vienlaikus ar Rēzeknes filiāles atvēršanu Atbrīvošanas alejā 81, būs pieejams klientu pašapkalpošanās zonā katru dienu no plkst. 06.00 līdz plkst. 23.00. Turpat klientiem būs iespēja veikt arī bezskaidras naudas darījumus internetbankas terminālī.”
 
Filiāles darba laiks paliks nemainīgs:
 
  • darba dienās no plkst. 09.00 līdz plkst. 17.00;
  • sestdienās un svētdienās filiāle nestrādās.
Klientu pašapkalpošanās zonā piekļuve internetbankas terminālam un iemaksas/izmaksas bankomātam būs katru dienu no plkst. 06.00 līdz plkst. 23.00.
 
Skaidras naudas izmaksa klientiem būs pieejama tuvumā esošajos SEB bankas izmaksas bankomātos:
 
  • veikalā „Maxima”, Atbrīvošanas alejā 141a no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00;
  • veikalā „Maxima”, Maskavas ielā 16, visu diennakti. 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"