46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

“SilverScreen” aiziet no Rēzeknes

Фото: 46.lv
Jau vairāku nedēļu garumā kinoteātrī „Silverscreen Rēzekne” nav iespējams skatīties kino- afiša tukša, seansi nenotiek. 
Viena no iespējamajām versijām, kas izskan sociālajos tīklos: pamatuzņēmums„SilverscreenDaugavpils” slēdz kinoteātri Daugavpilī.

Atgādināsim, ka Daugavpils kinoteātris ir jau vairākas reizes nonācis Valsts valodu centra uzmanības lokā, jo kino notiek krievu valodā. Tiek pārkāps likums „Par valsts valodas pārkāpšanu”,tomēr  iedzīvotāji i ir apmierināti skatīties filmas, kuras ir dublētas krievu valodā.

Savukārt kinoteātra vadība ne noliedz, ne apstiprina šīs baumas, skaidrojums portālam 46.lv bijis ļoti lakonisks: „Ar kinoteātri viss ir kārtībā. Kino būs.”
 
Plāku skaidrojumu par esošo situāciju sniedza pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs" direktores vietniece Maija Brēķe norādot, ka Latgales vēstniecība GORS ir lauzis līgumu ar „SilverScreen”, izsludinot jaunu konkursu. 
 
„Mums bija radušās sadarbības grūtības ar esošo partneri, tika izsludināta jauna izsole uz jaunu pakalpojumu sniedzēja meklēšanu. Izsludinātā konkursa izsoles rezultāti būs zināmi tikai jaunedēļ, jo piektdien izsole noslēgsies. Tuvākajā laikā viss nokārtosies, kinoteātris atsāks savu darbību pilnā sparā. Rēzeknieši var baudīt Gorā notiekošos kino vakarus, kas notiek uz jumta terases. Tūlīt arī saksiesīsfilmu festivāls “OpenPlace”, kur ir piedāvāts samērāplašs kinorepertuārs kinomīļiem. Bez kino Rēzekne nav palikusi un arī nepaliks. ”
 
Paredzēts, ka tuvāko divu nedēļu laikā kinoseansi Latgales vēstniecībā GORS tiks atjaunoti, rēzeknieši arī turpmāk varēs baudīt kinomākslu. 
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Dasis 06.08.2015 21:34
Pārāk daudz gramatikas kļūdu priekš tik īsa rakstiņa.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"