46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Gerhards tiksies ar Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskapu Jāni Buli

Фото: nozare.lv
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards piektdien, 7.augustā, dosies reģionālā vizītē uz Rēzekni, kā arī Ludzas un Kārsavas novadiem, lai ar šo pašvaldību pārstāvjiem pārrunātu aktuālus jautājumus, informē ministra palīdze Kristīne Volkoviča.
Rēzeknē ministrs tiksies ar Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskapu Jāni Buli, bet pēc tam ministrs dosies uz Kārsavas novada Mežvidu pagastu, kur tiksies ar SIA "Latgales dārzeņu loģistika" līdzīpašnieku Edgaru Romanovski un apmeklēs ziemas siltumnīcu kompleksu "Mežvidi".
 
Pēcpusdienā Gerhards ieradīsies uz darba vīzīti Ludzā, kur tiksies ar novada domes priekšsēdētāju Alīnu Gendeli un deputātiem.
 
Vakarpusē Gerhards piedalīsies Saules pulksteņa atklāšanas pasākumā Ludzas pilsētas centrālajā laukumā. Šis projekts veiksmīgi īstenots, izmantojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzekļus, kas paredzēti ieguldījumiem infrastruktūrā uzņēmējdarbības un tūrisma attīstībai.
 
Ministrs arī iepazīsies, kādi rezultāti ir sasniegti projektā "Transporta infrastruktūras sakārtošana uzņēmējdarbības veicināšanai un tūrisma attīstībai Ludzas pilsētā".
 
Gerhards šogad pabijis vairākās reģionālajās vizītēs, tostarp janvāra sākumā Ogrē, 13.maijā Gerhards viesojās Ventspilī, bet 15.maijā piedalījās Latvijas Pašvaldību kongresā Siguldā. Savukārt 24.jūlijā Gerhards tikās ar Talsu pašvaldības amatpersonām 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
... 06.08.2015 17:03
Ko Pašvaldību ministrs var pārunāt ar Buli?
janka 06.08.2015 18:26
Kontrobandas jautājumi...
Bazinca 07.08.2015 11:05
Janka tu nopietni? Es teticu , ka Buļs ir spējīgs grozīt mahinācijas.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"