46.lv
Sestdiena, 2024. g. 04. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Vijolīte, Viola, Vizbulīte/ Денис, Кондрат, Федор
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Koledžā viesojas Igaunijas Republikas Drošības zinātņu akadēmijas Policijas un Robežsardzes koledžas jaunieceltais direktors

Фото: VRK
Š.g. 4. un 5.augustā Valsts robežsardzes koledžā iepazīšanās vizītē uzturējās Igaunijas Republikas Drošības zinātņu akadēmijas Policijas un Robežsardzes koledžas jaunieceltais direktors majors Priit Heinsoo un Igaunijas Republikas Iekšlietu ministrijas pārstāvis pulkvedis Aivar Toompere, kurš Igaunijas Republikas Drošības zinātņu akadēmijas Policijas un Robežsardzes koledžas direktora pienākumus pildīja līdz š.g. janvārim.
Vizītes laikā Valsts robežsardzes koledžas direktors pulkvedis A.Liepiņš  un Valsts robežsardzes koledžas direktora vietnieks (dienesta organizācijas jautājumos) pulkvedis A.Uzulnīks prezentēja Valsts robežsardzes koledžas darbību, iepazīstināja ar studiju procesa organizāciju un īstenošanu, mācību iestādes materiāli tehnisko bāzi, kā arī pārrunāja esošo un turpmāko sadarbību robežsargu izglītības, pētnieciskā darba un pedagogu mobilitātes jomās, apsprieda sadarbības stiprināšanas virzienus.

lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"