46.lv
Sestdiena, 2024. g. 04. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Vijolīte, Viola, Vizbulīte/ Денис, Кондрат, Федор
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Pagarināts maršruts no Rēzeknes līdz Aglonai

Фото: katolis.lv
Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos, 2015.gada 14. un 15.augustā, tiks pagarināts autobusa maršruts Rēzekne–Malta–Feimaņi, lai iedzīvotājiem šajās dienās būtu iespēja nokļūt Aglonā un pēc svētkiem – atgriezties Rēzeknē, portālu 46.lv informē Autotransporta direkcijas pārstāve Zane Plone.
 
14.augustā, pirmajā svētku norises dienā, autobuss no pieturvietas Rēzekne 2 uz Aglonu izbrauks plkst.17.00, bet virzienā no Aglonas uz Rēzekni – plkst.02.00. Otrajā svētku dienā, 15.augustā, no Rēzeknes autobuss izbrauks plkst.06.00, bet atpakaļ brauks plkst.15.
 
Pa ceļam autobuss apstāsies sekojošās pieturvietās: Rēzeknes autoosta, Ozolaine, Pūpoli, Vertūkšņa, Malta, Vainovas pagrieziens, Krāce, Feimaņi. Biļetes cena braucienam no pieturvietas Rēzekne 2 un Rēzeknes autoostas līdz Aglonai būs attiecīgi 2,90 eiro un 2,75 eiro.
 
Lai būtu iespēja iegūt konkrētus datus par reisa pieprasījumu un spriest par papildu autobusu reisu nepieciešamību nākošgad, aicinām pasažierus ņemt biļetes, jo ikviena reisa pieprasījums tiek vērtēts pēc izsniegto biļešu skaita.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"