46.lv
Sestdiena, 2024. g. 04. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Vijolīte, Viola, Vizbulīte/ Денис, Кондрат, Федор
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

X Starptautisko dienesta suņu biatlona sacensību „Latvija 2015” rezultāti (foto)

Фото: VRK
Šī gada 7. un 8.augustā Valsts robežsardzes koledžā tika rīkotas biatlona sacensības kinologiem ar dienesta suņiem. Sacensībās kopumā piedalījās 62 Valsts robežsardzes koledžas, Valsts robežsardzes (VRS) teritoriālo pārvalžu, Valsts policijas, VID Muitas pārvaldes, Ieslodzījuma vietu pārvaldes, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Moldovas tiesībsargājošo iestāžu kinologi ar saviem dienesta suņiem „Profesionālajā klasē”, kā arī civilie Latvijas kinologi ar suņiem „Tautas klasē A” un „Tautas klasē B”, kā novērotājs sacensībās piedalījās Gruzijas Patruļpolicijas pārstāvis, informē Biruta Rupaine,VRK Kinoloģijas dienesta speciāliste.
 
Saskaņā ar uzrādītajiem rezultātiem komandu vērtējumā „Profesionālajā klasē” 1.vietu izcīnīja VRS Daugavpils pārvaldes kinologu izlases komanda (ar kopējo divu labāko komandas dalībnieku trases veikšanas laiku 1:26:23), 2.vietu – Baltkrievijas Robežapsardzības komitejas kinologu izlases komanda (kopējais trases veikšanas laiks 1:32:37), 3.vietu – Moldovas Robežsardzes kinologu izlases komanda (kopējais trases veikšanas laiks 1:35:33).

Individuālajā vērtējumā „Profesionālajā klasē” 1.vietu izcīnīja VRS Daugavpils pārvaldes Silenes RSN inspektors (kinologs) virsniekvietnieks A.Seļskis ar dienesta suni „Breds” (trases veikšanas laiks 00:37:45), 2.vietu – VID Muitas pārvaldes Muitas majors V.Bikovskis ar dienesta suni „Prado” (trases veikšanas laiks 00:40:49), 3.vietu - Baltkrievijas Robežapsardzības komitejas kapteinis V.Linga ar dienesta suni „Grom” (trases veikšanas laiks 00:41:04). 

Šogad „Tautas klasē A” (civilie suņu sporta cienītāji ar suņiem, kuri ir apmācīti atvairīt uzbrukumu un kost aizsargpiedurknē) startēja 19 dalībnieki. Līdzīgi kā pagājušajā gadā, arī šogad uzvarēja ciemiņš no Lietuvas Egidijus Nenorta ar suni „Ardas” trasi veicot 40 minūtēs un 42 sekundēs. Savukārt otro gadu pēc kārtas otro vietu ieguva Latvijas komandas „Pipari” dalībnieks Normunds Pipars ar suni „Bergs” (00:49:46), bet trešo vietu izcīnīja Latvijas komandas „All Wolves” dalībnieks Kaspars Vingris ar suni „Arsija Lehmburg” (00:49:56).
Komandu vērtējumā „Tautas klasē A” no piecām komandām pirmo vietu ieguva Latvijas komanda „All Wolves”, otro vietu - Latvijas komanda „Pipari” un trešo vietu – Latvijas komanda „Cēsis”.
„Tautas klase B” (civilie suņu sporta cienītāji ar suņiem, kuri nav apmācīti atvairīt uzbrukumu un kost aizsargpiedurknē) piedalījās 15 dalībnieki. Pirmo vietu ieguva Mārtiņš Baumanis ar suni „Tauruss” (trasi veica 49 minūtēs 27 sekundēs), otrajā vietā – Vika Stalmane ar suni „Rafaella” (trases veikšanas laiks 00:50:01) un trešajā vietā – Jurģis Turkopolis ar suni „Bronko” (trases veikšanas laiks 00:52:47). 
 
Komandu vērtējumā „Tautas klasē B” pirmo vietu ieguva Latvijas komanda „AKO” ar kopējo trases veikšanas laiku 1:39:28, otro vietu izcīnīja Latvijas komanda „Barbies and Wolfs” (kopējais trases veikšanas laiks 1:50:53) un trešā vieta Latvijas komandai „Victory” (kopējais trases veikšanas laiks 2:01:32).
 
Valsts robežsardzes koledža izsaka pateicību par atbalstu sacensību organizēšanā sadarbības partneriem – 2.Zemessardzes novadam, VAS „Latvijas Valsts meži”, SIA „Magri-R”, SIA „Platinum” un „Klin Kassel”, SIA „SG Latgale”, IK „VP-10” pasažieru pārvadājumi.
 
lat.46.lv  
Foto

 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"