46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes pilsētas dome meklē Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāju

Фото: Publicitātes foto
Rēzeknes pilsētas dome izsludina atklātu konkursu uz vakanto Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja amatu, vēsta pašvaldībā.
Galvenie pienākumi: plānot, organizēt, vadīt un izvērtēt sabiedrisko attiecību pasākumus: vadīt publiskās un iekšējās komunikācijas plānu izstrādi un realizāciju, pārraudzīt preses konferenču, prezentāciju, pasākumu (atklāšanas ceremonijas, gadadienu svinības, augstu amatpersonu vizītes, konkursi, apbalvošanas u.c.) sagatavošanu, norisi un izvērtēšanu, plānot un uzraudzīt informācijas sagatavošanu izplatīšanai presē, radio, televīzijā, internetā u.c. par pašvaldību, organizēt ilgtermiņa sabiedrisko attiecību un reklāmas pasākumus un citas kampaņas, vadīt sabiedrisko attiecību bāzes funkciju (novērošana, informēšana, komunikācija, pārliecināšana) auditu, kā arī kampaņu un citu komunikatīvo aktivitāšu monitoringu un izvērtēšanu, veikt plašsaziņas līdzekļu, datu bāžu u.c. publiskās informācijas monitoringu un analīzi.

Prasības:
  • Augstākā izglītība (vēlams sociālo zinātņu jomā (vadības zinātne, sabiedriskās attiecības utml.).
  • Izpratne par publiskās pārvaldes institūciju darbību, pieredze valsts un/vai pašvaldības institūcijas un/vai mediju un/vai sabiedrisko attiecību institūcijas darbā.
  • Teicamas valsts valodas zināšanas, ļoti labas svešvalodu (krievu, angļu valodas) zināšanas runā un rakstos.
Pieteikumu - motivācijas vēstuli, CV, pretendenta aptaujas lapu (pieejama pielikumā) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas līdz 2015. gada 31.augustam plkst. 16.00 jāiesniedz  personīgi, vai jāatsūta pa e-pastu dome@rezekne.lv, vai ierakstītā vēstulē pa pastu (pasta zīmogs – 2015. gada 31.augusts)  Rēzeknes pilsētas domei (203.kab., vai 217.kab.tālr. 64607614, Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē, LV 4601) ar norādi „Pieteikums Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja amatam”.

Pretendenta aptaujas anketa
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"