46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Atlikta mācību piederumu komplektu izdale

Фото: Publicitātes foto
Tā kā Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) ir pārtraucis mācību piederumu komplektu iepirkumu preču drošības prasībām neatbilstošu piedāvājumu dēļ, Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta ietvaros Rēzeknes pilsētas domes pārvaldei „Sociālais dienests” diemžēl nebūs iespējas uzsākt mācību piederumu komplektu izdali Rēzeknes pilsētas trūcīgām vai krīzes vai ārkārtas situācijās nonākušām ģimenēm, kurās ir 5 – 16 gadus veci skolēni līdz šā gada 1.septembrim.
Kā skaidro Labklājības ministrija, plānotais mācību piederumu komplektu izdales uzsākšanas laiks ir atkarīgs no atkārtoti izsludinātā iepirkuma procedūrām. Tiks iepirkti divu veidu mācību piederumu komplekti – skolas somas komplekts un individuālo mācību piederumu komplekts. Par šī gada iespējamo komplektu izdales uzsākšanas laiku SIF informēs oktobrī vai novembrī.
Saskaņā ar normatīvo aktu prasībām, trūcīgās vai krīzes vai ārkārtas situācijās nonākušās ģimenes, kurās ir 5 – 16 gadus veci skolēni, ir tiesības mācību piederumu komplektus saņemt tajā kalendārajā gadā, kurā izsniegta izziņa par trūcīgas vai krīzes vai ārkārtas situācijā esošas personas statusu, neatkarīgi no izziņas derīguma termiņa.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"